Oana Roman n-are parte de liniște nici în vacanță. Ce a enervat-o la culme: „Stai liniștită să bei cafea pe terasă și...”

Oana Roman (47 de ani) semnalează din nou o problemă destul de răspândită în zilele noastre și își plânge nemulțumirea pe rețelele de socializare. Aflată în afara Bucureștiului, fiica lui Petre Roman nu a avut parte de o dimineață liniștită, din cauza unui domn care se bucura liniștit de ultimele noutăți postate pe TikTok. 

Oana Roman / foto: Colaj Click!
Oana Roman / foto: Colaj Click!

Vedeta este deja cunoscută pentru faptul că spun într-un mod tranșant lucrurilor pe nume. Nu trece nimic cu vederea și are ac de cojocul celor care nu țin cont de comportamentul pe care îl au în societate și aleg să distrugă liniștea persoanelor din jurul lor. 

Oana Roman, înfuriată de un domn care se uita pe TikTok

Este o prezență extrem de activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, platforma pe care activează cel mai mult. Așadar, vedeta s-a gândit să dea o lecție persoanelor care folosesc volumul maxim al telefonului atunci când se află în spații publice, dându-l exemplu pe un bărbat care se afla în aceeași terasă și se uita pe TikTok. 

„Atunci când stai liniștită să bei cafea pe terasă și un domn se uită pe TikTok, cu sunetul dat la maxim”, a fost mesajul scris de Oana Roman în postarea de pe InstaStory, care-l înfățișează și pe bărbatul în cauză.

Postarea în cauză a Oanei Roman / foto: Captură InstaStory
Postarea în cauză a Oanei Roman / foto: Captură InstaStory

Oana Roman, luată la bani mărunți de internauți 

Aceasta nu scapă de critica fanilor atunci când aruncă cu săgeți în alte persoane. Un exemplu recent este scandalul ei cu Selly, tânărul vlogger pe care l-a făcut cu ou și cu oțet, și despre care a spus că nu este un exemplu pentru tinerii zilelor noastre. 

Fanii, indignați de-a dreptul, au reacționat. Și unde puteau să lovească mai bine decât în fostul soț, Marius Elisei? Așadar, nu au mai stat pe gânduri și s-au legat de acesta. 

„Oana, din ce am văzut în presă, l-ai atacat pe Selly că nu are prea multă carte. Dar acum vin și te întreb: ce studii înalte a avut soțul tău? Din câte știm, când l-ai cunoscut era șofer, și totuși l-ai ales să-ți fie soț. De ce nu te uiți mai întâi în ograda ta și porți grija altora?”, a fost comentariul primit de Oana, la o poză pe Instagram. 

Oana Roman, criticată de internauți / foto: Captură Instagram
Oana Roman, criticată de internauți / foto: Captură Instagram

Oana nici nu a stat bine pe gânduri și a oferit un răspuns, în stilu-i caracteristic: „„Problema ta, sărăcuța de tine, e clar că nu ai înțeles despre ce e vorba în propoziție. Habar n-ai care a fost discursul meu și la ce se referea. Ca să te luminez în parte doar, îți spun atât : eu am comentat faptul că o persoană publica, model pentru tânăra generație care ar trebui să transmită mesaje corecte și argumentate, bate câmpii glorios spunând aberații fără logică și care pot dăuna celor care îl urmăresc.

E o chestie de principiu. Nu dai lecții despre educație când tu nu o ai. În rest, poți avea orice meserie și poți fi și incult, atât timp cât faci bine ce faci și nu dai lecții altora. 😉 Cred că te-am încurcat un pic, pentru că e greu să citești un text lung și ușor alambicat. Succes! 🤗”, a fost răspunsul Oanei, care a declanșat o altă reacție: 

 „Nu cred că e cazul să vorbești tu de principii. Ai vrut doar să mai fii relevantă și ai găsit o cale. Cam atat. În rest, nu cred că e cazul să comentez mai mult.”, i-a scris un alt internaut Oanei Roman. 

image
image
image
image
image
image
banner miami bici png
Aris si Alexia Eram jpg
2 will smith shutterstock 117907570 jpg jpeg
banner Aida Parascan png
banner irina loghin png
banner Nicoleta Voicu png
anamaria prodan 7 jpg
cub dan bittman png