Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! „În viață nu este nevoie să dai explicații...”

Ultima actualizare:

Se pune, oare, de o împăcare între Oana Roman și Marius Elisei?! Cei doi au petrecut 5 zile în Bulgaria, la un resort de lux, împreună cu fiica lor, Isabela Maria, căreia i-au sărbătorit cu fast onomastica de Sfânta Maria Mare. A fost totul exact ca pe vremuri, când formau o familie fericită.

Oana Roman (47 de ani) și Marius Elisei au apărut pentru prima dată împreună după separarea lor definitivă de acum câteva luni, atunci când Marius a părăsit căminul conjugal.

S-au reunit, iată, cu un prilej deosebit, căci au sărbătorit împreună onomastica fiicei lor, Isabela Maria, în seara de 15 august, la un resort de lux din Bulgaria,unde a fost invitată de prietena ei Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu.

Marius le-a însoțit pe cele două în Bulgaria, așa cum o făcea pe vremuri atunci când își făceau vacanțele numai împreună, ca o familie.

Isabela este foarte atașată de tatăl ei și a fost din cale afară de fericită că acesta le-a însoțit în Bulgaria. Oana și Marius au pregătit un moment emoționant pentru micuța, în vârstă de 9 ani, de ziua ei onomastică.

Marius a apărut cu un tort de ciocolată, ornat cu artificii, pe care i l-a dat fiicei sale, îmbrățișând-o și sărutând-o apoi pe frunte părintește. Oana Roman a imortalizat momentul tată-fiică și l-a postat pe rețelele de socializare.

Oana Roman: „În viață nu este nevoie să dai explicații”

Au fost făcute și fotografii în care Oana și Marius apar alături de prietenii lor buni, în vacanța din Bulgaria.

În viață nu este nevoie să dai explicații: prietenii nu au nevoie de ele, dușmanii nu le cred, idioții nu înțeleg”, a mai postat Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

De altfel, pe perioada cât au fost plecată în Bulgaria, Oana Roman a suferit enorm, căci unul dintre patrupezii ei, Bubble, a trecut în neființă, în somn.

Oana a distribuit imagini emoționante vechi de patru ani, în care regretatul Bubble, câinele familiei, apare chiar în brațele lui Marius Elisei. Se știe că arunci când locuia cu Oana, Marius era foarte apropiat și de animalele casei, iar unul dintre subiectele de la care ar fi  pornit ultima ceartă dintre ei a fost atunci când Oana l-a anunțat că va vinde puii Lunei, celălalt câine mult iubit al familiei.

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net