Curățenie dupa divorț! Deea vinde mobila din casa lui Maxer, Oana Roman a schimbat patul după Marius Elisei!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Un divorț vine la pachet cu mari schimbări! Deea Maxer și Oana Roman au decis să lase în urmă fantomele trecutului și au făcut curățenie în case după ce le-au spus „Adio!” soților lor. Una a vândut mobila, iar alta a schimbat patul cu totul!

Deea Maxer și-a scos la vânzare masa de manechiură!

Deea (33 de ani) era deja plecată din casa lui Dinu Maxer, atunci când cei doi au anunțat divorțul, la finalul lunii martie. Deea și-a cumpărat, cu banii jos, un apartament chiar în blocul din Bragadiru unde locuia cu Dinu.

El a rămas în casa pe care au achiziționat-o amândoi, pe parcursul celor 18 ani de căsnicie, situată la etajul 5, iar ea s-a mutat la etajul doi. Au făcut asta de dragul copiilor, pe care i-au împărțit...„frățește”! Băiatul Andreas a rămas cu tatăl lui, iar fetița Maysa locuiește cu mama. Cum acum cei doi foști soți sunt vecini, copiii au două case la dispoziție.

Până una-alta, la plecare, Deea, a făcut curățenie în casa lui Dinu, și a luat cu ea și o parte din mobilă. Zilele trecute, aceasta a scos la vânzare, pe rețelele de socializare, masa ei de manichiură.

Deea Maxer: „Se pusese praful pe ea"

Se știe că, la un moment dat, Deea plănuia să-și deschidă chiar un salon de manichiură la ea acasă, fiind pasionată de această meserie.

„Masa de manichiură este profesională , am achiziționat-o acum patru ani, înainte de a rămâne însărcinată cu Maysa. Am cumparat-o la finalul cursurilor de Nail Artist pentru că în acea perioadă, pasionată fiind de acest domeniu, am vrut să devin trainer și voiam să deschid un bussines propriu.

 Am achiziționat tot ce îmi trebuia, apoi am rămas însărcinată cu Maysa și am renunțat la ideea de afacere pentru că am vrut să fiu mamă full time. Masa a fost vândută acum pentru că ocupa mult spațiu și se punea praful pe ea. Nu masa în sine era fiță, ci faptul că avea un aspirator turbo care costa mult și e foarte căutat",  a declarat Deea Maxer, pentru Click!

Între timp, fosta soție a lui Dinu Maxer a pus mâna pe un contract gras de imagine cu o firmă de cosmetice, care i-a adus și abundența financiară. Cu acești bani, ea și-a achizițonat și apartamentul în timp record!

Oana Roman a schimbat patul în care a dormit cu Marius Elisei!

Oana Roman (47 de ani) a divorțat, în urmă cu doi ani, în primăvară, de Marius Elisei, la notar. Ulterior, cei doi au mai încercat o împăcare, iar bărbatul a revenit în vila din Tunari, mai ales de dragul fiicei lor, Isabela.

Inevitabilul, însă, s-a produs, iar cei doi s-au despărțit, definitiv, la începutul acestui an, atunci când Marius a plecat, din nou, de acasă.

După slujba de comemorare a lui Stefan Pelger, Oana a postat pe contul ei de socializare câteva rânduri, subliniid că, în acea zi (15 iunie), se împlineau 9 ani de la nunta ei cu Marius Elisei și de la botezul fiicei lor, Isabela.

Oana spunea atunci, cu regret în glas, că fostul soț nu s-a obosit nici să o sune, nici să-i dea vreun mesaj.

Acum fix 9 ani a fost o zi foarte fercită în viața mea. A fost ziua în care m-am căsătorit și am botezat-o pe Isa. Azi, la 9 ani de la acel eveniment frumos, e o zi în care cu fostul meu soț nu am schimbat nici un cuvânt și nici măcar nu ne-am văzut! E greu, și asta e greu”, a precizat Oana, într-un InstaStory, făcut pe contul ei de socializare.

Oana a trecut, însă, peste acest moment de tristețe și a decis să-și facă ordine în suflet, dar, mai ales, în casă. Astfel, în aceste zile, vedeta a făcut curățenie generală în toată casa și a schimbat toată mobila, de la perdele, la canapeaua din living, și până la patul în care a dormit împreună cu fostul ei soț. Și baia a fost re-tapetată nou nouț, semn că Oana e pusă pe schimbări.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, la notar, pe 15 februarie 2021. După două luni, cei doi s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în luna martie 2023, atunci când Marius a părăsit definitv vila din Tunari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net