Oana Roman, mai sexy și mai slabă ca niciodată! La 47 de ani arată impecabil în costum de baie

Oana Roman arată mai bine ca niciodată și nu doar noi o spunem, ci imaginile stau dovadă! În costum de baie, la 47 de ani, vedeta e cum nu se poate mai sexy. Sătulă de agitația din Capitală și dornică și se relaxeze câteva zile, Oana Roman a dat o fugă pe litoral, la soare și apă din belșug. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost felul în care arată în costum de baie, după ce a slăbit extrem de mult.

Oana Roman jpg

Oana Roman, impecabilă în costum de baie, la 47 de ani

Deși a trecut de prima tinerețe și a experimentat din plin problema kilogramelor în plus, Oana Roman arată absolut impecabil în costum de baie. 

Încrezătoare în formele ei, cu pielea tonifiată și super sexy, vedeta a ieșit la plajă pentru a se bucura de soare și de relaxare. Pe contul său de Instagram, Oana Roman a postat o fotografie care a uimit pe toată lumea. Deși se apropie de vârsta de 50 de ani, cu lejeritate poate concura la capitolul senzualitate și frumusețe cu puștoaicele de 20 de ani. 

Pentru o ieșire la piscină, Oana a ales să poarte un costum de baie extrem de decent, tip rochiță, foarte scurt și sexy, care o avantajează perfect. Negrul îi vine de minune, astfel că internauții au fost și ei plăcut surprinși atunci când au văzut-o că „a înflorit”, la propriu!

De departe cel mai radiant aspect din fotografia postată de Oana Roman rămâne atitudinea vedetei: sigură pe ea, foarte sexy și gata să le închidă gura răutăcioșilor care au blamat-o ani buni pentru kilogramele în plus pe care le-a avut. 

Cum a reușit Oana Roman să slăbească zeci de kilograme

Oana Roman nu a făcut sport deloc, din cauza unei operații pe care a avut-o acum ceva timp, însă a găsit alte metode pentru a slăbi. Vedeta a ținut o dietă și a urmat un plan alimentar sănătos și astfel a reușit să slăbească 25 de kilograme fără prea mare efort. 

„Ideea e să existe o pauză de 16 ore între ultima masă din zi și prima masă de a doua zi, de aceea eu nu am niște ore fixe. Dacă mănânc seara la opt, a doua zi mănânc la prânz, pe la 13.00, 14.00, ideea este să respectăm acest interval de 16 ore, în care să nu mâncăm nimic solid și nimic cu zahăr. Sunt în cea mai bună formă a mea din ultimii 15 ani. Cu dietă și proceduri am o siluetă care nu e perfectă, dar de care sunt foarte mulțumită. Progresul realizat în ultimii ani este notabil”, a spus Oana Roman, pentru liberatatea.ro. 

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net