Oana Roman, declarații surprizătoare despre Marius Elisei, după jignirile publice! Ce a spus despre tatăl fetiței sale

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape un deceniu și au împreună o fetiță. În urmă cu ceva vreme, însă cei doi au decis să se despartă definitiv. Oana Roman a fost invitată, recent, la podcastul „Vorba lu’ Jorge” unde a spus că încă îl mai iubește pe fostul soț. 

Cei doi s-au despărțit definitiv Foto: Instagram
Cei doi s-au despărțit definitiv Foto: Instagram

„O să-l iubesc toată viața”

La câteva luni de la despărțirea de Marius Elisei, invitată în cadrul unui podcast, Oana Roman a făcut declarații surprinzătoare despre tatăl copilului ei. Deși a spus că nu există cale de întoarcere și că ei nu vor mai fi împreună, fiica lui Petre Roman a declarat că îl iubește pe bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste un deceniu.

„O să-l iubesc toată viața, pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața", a declarat Oana Roman.

,,Îl iubesc în sensul în care am trăit zece ani împreună. Nu pot să spun că îl urăsc, sub nicio formă. Am trăit zece ani împreună, avem un copil împreună, eu am niște sentimente frumoase față de el, pentru că eu așa consider că e normal”, a declarat Oana Roman la podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Fiica Oanei Roman face terapie

Isa, fetița pe care Oana Roman și Marius Elisei o au împreună, face terapie după despărțirea părinților ei. Potrivit declarațiilor făcute de mama sa, ea ar fi cerut să vadă un psiholog care să o ajute să depășească faptul că mama și tatăl ei nu mai formează un cuplu.

S-au despărțit după 10 ani de relație

Marius Elisei a luat decizia să o părăsească pe Oana Roman, la doi ani de când au divorțat, însă ulterior și-au mai dat o șansă. Relația lor a fost presărată cu despărțiri și împăcări, dar de această dată lucrurile au fost diferite. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure.

De ce s-au despărțit Marius Elisei și Oana Roman

Marius Elisei a publicat pe rețelele de socializare un clip în care a vorbit despre căsnicia pe care o avea cu Oana Roman. Acesta mărturisește că nu mai voia să se ducă acasă și aștepta cu orele prin oraș ca Oana să adoarmă. Astfel a tras concluzia că ceea ce numeau ei familie avea să se încheie în curând.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net