Oana Roman, surpriză ireală! Cu ce cadou s-a răsfățat vedeta: „Prețul este mare”

Oana Roman continuă să privească viața cu ochi buni, mai ales că astăzi e o zi specială. Cu ocazia împlinirii vârstei de 47 de ani, Oana Roman nu a așteptat vreo surpriză din partea nimănui, ci a decis să-și ofere cel mai frumos cadou, care nu constă neapărat într-un bun material.

Oana Roman. FOTO: Instagram
Oana Roman. FOTO: Instagram

Pe contul ei de Instagram, chiar și de ziua de naștere, Oana Roman a împărtășit cu urmăritorii ei momentele plăcute de care a avut parte. Fanii au rămas șocați să vadă ce cadou și-a făcut vedeta. Iată despre ce e vorba. 

Oana Roman, cadou de zile mari

Cu toții cunoaștem evenimentele recente din viața Oanei Roman. Problemele de sănătate ale mamei sale sau despărțirea de Marius Elisei, tatăl fiicei sale, nu au împiedicat-o să privească spre viitor cu un gram de speranță. 

,,47 azi, cu bune și cu rele, dar super împăcată cu mine. Am învățat să mă iubesc și să mă respect mai mult și asta e ceea ce vă doresc și vouă.”, scria Oana Roman în această dimineață, pe pagina ei de Instagram. 

Deși nu a oferit foarte multe detalii privind planurile pe care le-a avut pentru această zi semnificativă, a dezvăluit, totuși, cadoul pe care și l-a făcut. 

Fiica lui Petre Roman și-a închiriat vreme de o săptămână mașina visurilor sale. Deși nu-și permite să și-o însușească, a decis să își îndeplinească, atât cât s-a putut, această dorință. 

Cadoul pe care și l-a făcut Oana Roman. FOTO: Instagram
Cadoul pe care și l-a făcut Oana Roman. FOTO: Instagram

,,Am plecat spre Militari. Îmi fac un cadou de ziua mea. Voi testa timp de o săptămâna mașina visurilor mele. Este o bijuterie de mașină pe care încă nu mi-o permit, dar mă voi bucura de ea câteva zile. Am vrut eu să-mi fac o plăcere, un cadou, dar prețul este mare. Sunt de o oră jumate pe drum și încă nu am ajuns. Ceva îngrozitor. (…) În sfârșit am ajuns. Este minunată!”, a mai transmis Oana Roman, pe rețelele de socializare. 

Isabela, cadou special pentru mama sa 

Pe lângă mașina pe care vedeta a închiriat-o preț de o săptămână, cel mai impresionant și unic cadou a venit din partea fiicei sale, Isabela. 

Copila și-a surprins mama cu un tablou pictat de ea și un tort făcut cu mare dragoste. 

Cadoul Isabelei pentru mama sa. FOTO: Pixabay
Cadoul Isabelei pentru mama sa. FOTO: Pixabay

,,Primul cadou și cel mai important de ziua mea. Tabloul pictat de Isabela. Și tortul Red Velvet făcut exclusiv de Isa cu mâinile ei. De la blat la cremă și tot. Mândră și binecuvântată cu așa o minune de copil”, le-a mai spus vedeta fanilor săi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Vasile Nitulescu poveste drama alcool actor 2 jpg
simona gherghe colaj facebook jpg
lavinia parva stefan banica celebrity awards 2014 1 0 jpeg
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
image
actualitate.net
image
actualitate.net