Oana Roman, dărâmată! Ce veste teribilă a primit: „Toți ajungem să trăim asta într-o zi”

Problemele de sănătate ale Mioarei Roman par a fi din ce în ce mai accentuate. În urmă cu doar două zile, mama Oanei Roman a fost nevoită să ajungă, din nou, pe mâinile medicilor, iar vedeta și-a anunțat fanii că în urma fiecărei vizite la spital, pleacă extrem de descurajată și pesimistă. 

Oana și Mioara Roman. FOTO: Instagram
Oana și Mioara Roman. FOTO: Instagram

Oana Roman este activă pe rețelele de socializare și își înștiințează fanii și cu bunele, dar și cu relele din viața ei. Astfel, ea îi anunța pe urmăritori că va fi absentă din mediul online, trebuind să fie alături de mama ei care se află în spital. 

Oana Roman: ,,Toți ajungem să trăim asta într-o zi”

Mioara Roman a suferit o scădere de tensiune, astfel că a fost nevoită să ajungă de urgență la spital. Medicii au stabilizat-o, însă au decis că trebuie să rămână câteva zile sub stricta lor supraveghere. 

În urma vizitei de ieri, Oana Roman le-a transmis oamenilor că în urma fiecărei vizite în spital, starea ei atât fizică, dar și psihică se deteriorează.

„Tocmai m-am întors de la mama. E stabilă, dar foarte fragilă. De fiecare dată când mă duc și o văd pe patul de spital, când plec de acolo mi-e rău fizic, pur și simplu.Cei care trec prin asta și sunt mulți, toți ajungem să trăim asta într-o zi, știu ce înseamnă.

Dacă aveți părinți în putere, tineri, sănătoși, să vă bucurați de ei pentru că o să vină ziua în care o să vreți să dați timpul înapoi și nu o să puteți”, povestea Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman. FOTO: Instagram
Oana Roman. FOTO: Instagram

Cum reușește Oana Roman să uite de probleme

Ultimul eveniment din viața sa a răvășit-o pe Oana Roman, iar starea ei de spirit s-a înrutățit după ce și-a văzut, din nou, mama pe patul de spital. 

Deși nu a avut tragerea de inimă necesară pentru a ieși din casă, vedeta a decis să petreacă puțin timp de relaxare în preajma prietenelor. 

„M-am mobilizat să ies la party deși am fost destul de dărâmată după masă, dar îmi face bine să ma văd cu fetele și să mai schimb un pic gândurile”, a continuat fiica Mioarei Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
Banner Prodan Reghe Ferrari
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net