Relația neprevăzută dintre Petre și Mioara Roman: „Fără îndoială că...”

Ultima actualizare:

Cu siguranță întrebarea de pe buzele tuturor se leagă de modul în care se poartă Petre Roman, vizavi de Mioara Roman, mai ales că aceasta a avut o mulțime de probleme de sănătate. Despre acest aspect a vorbit chiar fiica lor, Oana Roman, care a oferit detalii atât despre relația dintre părinții săi, cât și despre recuperarea mamei sale. 

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale, Mioara, dar și ce relație există, în prezent, între părinții săi. 

Mioara Roman este stabilă, dar într-o stare fragilă

Aflată încă în cadrul unui centru de recuperare, Mioara Roman face progrese. Oana Roman a mărturisit că, din păcate, a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-i monta acesteia o proteză la șold, însă lucrurile merg spre bine. 

Citește și - Marius Elisei nu a avut succes la bancomat. De supărare, soțul Oanei Roman a stins țigară după țigară

Aflată încă la un centru de recuperare, Mioara Roman se bucură de îngrijirea celor de acolo și se face bine. Cu toate acestea, Oana a mai punctat faptul că trebuie să aibă mare grijă de mama ei, având în vedere faptul că este „foarte fragilă”. Mai mult, soția lui Marius Elisei a vorbit și despre faptul că Iza, fiica sa, conștientizează situația bunicii și ajută atât cât poate să o facă un copil de vârsta ei.

„Ce să spun, a avut probleme mari de sănătate anul ăsta, din păcate, a trebuit să o operăm, să îi punem o proteză de șold. După aceea a necesitat o perioadă de recuperare destul de lungă și acum este încă la un centru unde face recuperarea medicală. A recuperat foarte bine, este într-o stare bună, stabilă, doar că e foarte fragilă și trebuie să avem foarte mare grijă de ea.

De un an și ceva este într-un centru de îngrijiri, unde e foarte bine și unde eu stau cu ea aproape în fiecare zi. A venit la recuperare apoi se va reîntoarce acolo. Nu e simplu, are zile mai bune, zile mai puțin bune, dar pentru că este foarte îngrijită, sunt oameni mulți lângă ea, sunt eu lângă ea, merge Iza, are și o stare psihică bună, ceea ce e foarte important!”, a declarat Oana Roman.

Cum se poartă Petre Roman cu Mioara Roman

Pentru sursa citată, Oana Roman a vorbit și despre modul în care tatăl său, Petre Roman, a gestionat situația legată de Mioara.

Vezi și - El a fost marea iubire a Oanei Roman. Cum s-a transformat Cornel Păsat, fostul striper de la Flamingo Boys? Ce soție superbă are!

Pentru că starea de sănătate a mamei sale nu a fost, în ultima perioadă, tocmai bună, Oana a simțit nevoia să-i împărtășească tatălui său tot ce se întâmplă. Deși între cei doi nu mai există nicio legătură, Petre Roman s-a interesat de modul în care decurg lucrurile cu fosta sa soție. 

Oana a mai punctat faptul că Petre Roman o întreabă, de câte ori are ocazia, despre acest aspect și se interesează de evoluția Mioarei. 

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă.

Așa consider eu normal. Și eu fac tot ce este omenește posibil ca ea să primească cele mai bune îngrijiri care există în România, pentru a-i fi cât mai bine”, a mai spus Oana Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net