Marius Elisei nu a avut succes la bancomat. De supărare, soțul Oanei Roman a stins țigară după țigară

#Exclusiv Click!

Marius Elisei (36 de ani) a fost surprins cam îngândurat, în timp ce încerca mai multe bancomate din zona centrală a Capitalei. Resemnat că nu a scos nimic din conturi, soțul Oanei Roman (46 de ani) a sudat țigările, pe stradă.

Marius Elisei face afaceri cu Oana Roman!

Marius Elisei se ocupă de afacerile familiei, face și Uber, practic încearcă să facă bani din toate părțile, numai că atunci când ajunge la bancomat, rezultatul nu e chiar cel dorit. Cel puțin asta s-a întâmplat într-una din zilele trecute, când a fost surprins de paparazzii Click! în zona Dorobanți, unde a încercat, fără succes, să scoată niște bani. 

Marius a testat mai multe bancomate, însă banii așteptați au întârziat să apară. Cine știe, poate a avut noroc mai târziu. Sau a doua zi! Ori, poate soțul Oanei a dorit să vadă câți bani are în cont, mai poate fi și asta.

Marius Elisei și Oana Roman au avut de multe ori probleme în cuplu din cauza neajunsurilor financiare, însă au reușit să treacă peste toate obstacolele apărute în viață cu bine.

Citeste si: Oana Roman nu vrea să se recăsătorească cu Marius: «M-am lăsat păgubașă»

Marius Elisei, probleme cu soția de la bani

De-a lungul timpului, soțul Oanei Roman a avut mai multe locuri de muncă, printre care și de manager la o spălătorie de haine, taximetrist, șofer la o florărie, iar acum se ocupă de un site cu haine, o mini-afacere a familiei.

Din cauza problemelor financiare, care au apărut de multe ori în familia celor doi, Oana și Marius au și divorțat, dar s-au împăcat la loc. N-au mai refăcut, însă, actele.

Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!”, scria, la un moment dat, Oana Roman, pe contul ei de Facebook.

Pâmnă la urmă, cei doi au ajuns la un consens și au găsit o modalitate de conviețuire.

„Marius este bine, Isa este cu școala cu activitățile ei de zi cu zi. Acum ne ocupăm și de grădină să o punem la punct să facem curățenia de toamnă mai târzie. Acum relația mea cu Marius este mai pașnică.

Încercăm să trecem peste diferențele de opinie pe care le avem în anumite subiecte. Asta nu înseamnă că nu ne mai ciondănim și nu avem discuții dar cumva reușim să trecem peste. La noi în relație nimeni nu mediază conflictele. Fiecare trebuie să lase câte puțin de la el, asta este la noi”, ne declara Oana Roman, în urmă cu ceva timp, la un eveniment monden.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
cub steliana sima png
cub elena basescu png