Mioara Roman arată superb, în ciuda problemelor de sănătate! Oana: «Este într-o formă foarte bună»

Ultima actualizare:

Mioara Roman, 82 de ani, mama Oanei și fosta soție a lui Petre Roman, a avut probleme de sănătate serioase anul acesta, dar se pare că acum se simte mult mai bine. Oana a postat o fotografie de la cea mai recentă vizită pe care i-a făcut-o mamei sale, iar Mioara arată excelent și este mult mai în formă. 

Mioara Roman arată superb, în ciuda problemelor de sănătate! Oana: «Este într-o formă foarte bună»
Mioara Roman arată superb, în ciuda problemelor de sănătate! Oana: «Este într-o formă foarte bună»

Mioara Roman a trecut prin momente extrem de dificile în ultimul an. Mama Oanei a fost nevoită să treacă printr-o operație complexă în zona șoldului, după ce a căzut, intervenție în urma căreia s-a recuperat cu greu. 

Oana Roman are mare grijă de mama sa și o vizitează aproape zilnic la centrul unde este internată și primește îngrijiri de specialitate. Influencerița a avut o mare surpriză când a venit să o vadă pe Mioara Roman, iar aceasta era aranjată la păr și îmbrăcată elegant așa arăta mereu înainte să se îmbolnăvească. 

Mama Oanei a avut parte de o ședință de styling la salonul din interiorul centrului, unde bătrânii internați au parte și de astfel de servicii, care contribuie la starea lor de bine și îi ajută să uite de boală. 

Oana a fost extrem de impresionată că mama ei nu numai că arăta superb, dar se simțea mult mai bine, asta după o perioadă lungă în care starea de sănătate Mioarei a fost una îngrijorătoare. 

Mama a fost mai devreme la coafor, iar eu am ajuns acum și se odihnea. E foarte bine, e în formă și bine dispusă”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman a suferit enorm când a aflat că fostul ei soț a încetat din viață

Mioara Roman a trecut printr-un moment ce i-a pricinuit o mare suferință sufletească, atunci când a aflat că primul ei soț, Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. La acea vreme, Mioara Roman se afla în spital și se recupera după intervenția la șold, iar fiicele sale, Oana și Catinca nu au vrut să-i dea vestea pentru a o proteja. 

Mioara Romana aflat de la televizor, imediat cum știrea a devenit publică, și a fost foarte afectată de moartea fostului partener de viață. 

„A fost o neînțelegere, Catinca a zis că hai să-i spunem după ce se încheie tot, dar mama se uită la televizor. Catinca nu a luat în calcul lucrul ăsta și a fost o neînțelegere. Toată lumea a înțeles că mama nu a știut, dar mama a știut din prima zi, pentru că s-a uitat la televizor și a aflat imediat!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net