Cât de gravă e starea Mioarei Roman?: „S-a împiedicat și s-a lovit! Are leziuni externe serioase!”

Mioara Roman a ajuns, zilele trecute, la UPU, la Spitalul Elias, după ce a căzut și s-a lovit! Oana Roman a tras o sperietură groaznică și a dat noi amănunte în ce privește starea de sănătate actuală a mamei sale, care va fi externată în cursul zilei de luni, 8 august. 

Oana si Mioara Roman jpg
Oana și Mioara Roman

Mioara Roman a ajuns, din nou, la Urgență, zilele trecute, în urma unei căzături, după cum a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Oana Roman: „Mama va fi externată mâine!”

Fiica lui Petre Roman a venit cu noi amănunte despre starea de sănătate actuală a mamei sale, care urmează să fie externată mâine. 

Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Oana a explicat abia astăzi ce s-a întâmplat cu mama ei, după ce zilele acestea nu a apucat decât să-și anunțe fanii să se roage pentru Mioara Roman. 

Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Ne-am speriat foarte rău. Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.

Are doar niște leziuni externe destul de serioase, pentru care va face recuperare. Este conștientă, lucidă, cooperantă”, a adăugat Oana. 

La 82 de ani, Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată. Tocmai de aceea, Oana a decis să apeleze în ultimul an la ajutor specializat și a internat-o într-un centru de îngrijiri paleative. 

Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat. Fosta soție a lui Petre Roman a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv, având mâna dreaptă paralizată. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Roger Waters,  fondatorul Pink  Floyd, a cântat  în faţa a 50 000  de spectatori jpeg
Anestezie
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg