Cât de gravă e starea Mioarei Roman?: „S-a împiedicat și s-a lovit! Are leziuni externe serioase!”

Ultima actualizare:

Mioara Roman a ajuns, zilele trecute, la UPU, la Spitalul Elias, după ce a căzut și s-a lovit! Oana Roman a tras o sperietură groaznică și a dat noi amănunte în ce privește starea de sănătate actuală a mamei sale, care va fi externată în cursul zilei de luni, 8 august. 

Oana și Mioara Roman
Oana și Mioara Roman

Mioara Roman a ajuns, din nou, la Urgență, zilele trecute, în urma unei căzături, după cum a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Oana Roman: „Mama va fi externată mâine!”

Fiica lui Petre Roman a venit cu noi amănunte despre starea de sănătate actuală a mamei sale, care urmează să fie externată mâine. 

Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Oana a explicat abia astăzi ce s-a întâmplat cu mama ei, după ce zilele acestea nu a apucat decât să-și anunțe fanii să se roage pentru Mioara Roman. 

Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Ne-am speriat foarte rău. Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.

Are doar niște leziuni externe destul de serioase, pentru care va face recuperare. Este conștientă, lucidă, cooperantă”, a adăugat Oana. 

La 82 de ani, Mioara Roman are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată. Tocmai de aceea, Oana a decis să apeleze în ultimul an la ajutor specializat și a internat-o într-un centru de îngrijiri paleative. 

Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat. Fosta soție a lui Petre Roman a fost diagnosticată și cu un Parkinson agresiv, având mâna dreaptă paralizată. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net