Mioara Roman, la un pas de moarte! Fiica Oana a dus-o de urgență la spital: „Ne-am speriat foarte tare”

7 august 2022 9:09   Vedete românești

În ultimii ani, Mioara Roman s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate care pare că s-au înrăutățit considerabil în ultima perioadă. În acest sens, dat fiind faptul că multe persoane sunt dornice să afle cum se simte mama ei, Oana Roman a făcut un anunț tulburător pe rețelele de socializare.

În cursul zilei de ieri, Oana Roman i-a speriat pe internauții care o urmăresc, dat fiind faptul că a postat un mesaj tulburător și cât se poate de succint pe contul său de Instagram, în secțiunea story. Inițial, fiica lui Petre Roman a dezvăluit doar faptul că mama sa, fostă profesoară de limbă arabă, a necesitat îngrijiri medicale de urgență.

Nu rata nici: VIDEO Oana Roman, urare emoționantă pentru Petre Roman, de ziua lui!: «Avem nevoie de tine»

În acest context, Oana s-a arătat vulnerabilă, așa cum rar se afișează în spațiul public, unde vorbește chiar și despre cele mai dure subiecte. A povestit că este lipsită de putere și a ajuns să ceară chiar și ajutorul Divinității.

„Mama e la spital. Nu am putere să fiu cu voi aici. Doamne ajută să fie bine”, a scris Oana Roman, în primă fază.

Ți-am pregătit și: Oana Roman, acuzată că trăiește din «hoțiile» tatălui ei. Reacția influenceriței

Ce a pățit Mioara Roman? Oana a explicat totul

Apoi, vedeta a oferit o serie de explicații cu privire la starea de sănătate a femeii care i-a dat viață, însă Oana Roman nu a spus punctual cu ce afecțiune se confruntă mama sa. Ultima oară când Mioara a avut nevoie de îngrijiri medicale, s-a confruntat cu o infecție la rinichi, în luna mai a acestui an.

„Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om, pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta (n.red.- în unitatea medicală) o perioadă.

Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni. Pentru mine înseamnă enorm, pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez”, a scris Oana Roman, în cursul zilei de astăzi, pe contul personal de Instagram.

Mioara Roman are 82 de ani și are mai multe probleme de sănătate, starea sa generală fiind vizibil deteriorată. S-a operat de colecist, apoi i-a fost extirpat un lipom infectat și, din păcate, a fost apoi diagnosticată cu Parkinson, mâna dreaptă fiind paralizată. De altfel, cu o recurență îngrijorătoare, a făcut mai multe AVC mici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe