Oana Roman, acuzată că trăiește din «hoțiile» tatălui ei. Reacția influenceriței

Ultima actualizare:

Este grea viața de influenceriță, iar Oana Roman a aflat pe pielea ei ce consecințe poate avea expunerea pe social-media. O tânără a acuzat-o pe fiica fostului premier al României că ar trăi din banii acestuia, ceea ce a înfuriat-o la culme pe Oana Roman, care a avut o reacție furibundă. 

image

Se pare că Oana Roman, în ochii unora, nu se poate dezice de etichetă de «fată de bani gata» , având în vedere că s-a născut într-o familiei foarte înstărită și a avut parte de o serie de privilegii materiale. Într-adevăr, Oana Roman a fost răsfățată de părinți la capitolul cadouri. La vârsta de 19 ani a primit prima ei mașină, a studiat la Paris, la Universitatea Sorbona, apoi a urmat o perioada când fiica premierului era sufletul petrecerilor din cluburile de lux din Capitală, iar din anturajul ei făceau parte vedete din lumea bună precum Cătălin Botezatu. 

Vezi și: Oana Roman, fotografie emoționantă cu Mioara și Petre: «Ultimul an când i-am avut împreună la ziua mea»

La momentul actual, Oana Roman câștigă bani din activitatea pe social-media, axată pe colaborări cu diverse branduri, dar și din brandul personal de haine. Cu toate că muncește constant la a-și promova micile business-uri, Oana s-a trezit cu acuzații foarte dure din partea unei internaute, care i-a reproșat că trăiește din averea tatălui ei. 
Mai mult, tânăra a jignit-o pe vedetă și a insinuat că Petre Roman ar fi făcut bani în mod ilicit, în perioada când a fost premier. 

,,Du-te la muncă obraznico, care ești, sau tot din hoțiile lui tac-tu trăiești?"

La un astfel de comentariu, Oana Roman a luat foc, însă a reușit să ofere un răspuns elegant și echilibrat, dovedind că nu se coboară la nivelul insultelor ce i-au fost adresate. 

Citește și: Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei!

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris Oana, pe Instagram.

Mama Oanei Roman se confruntă cu probleme de sănătate

Oana Roman se confruntă din păcate cu probleme reale în familie, căci mama ei, Mioara, 82 de ani, este bolnavă, iar starea de sănătate a acesteia este una destul de fragilă. Mioara se află de ceva timp la un centru special, ce-i poate acorda îngrijire medicală de urgență, non-stop. Recent, Oana a fost să-și viziteze mama și a publicat o imagine, care i-a îngrijorat pe urmăritorii vedetei, căci Mioara părea că a slăbit foarte mult. 

Nu rata nici: Boala de care suferă Mioara Roman. Unde a internat-o Oana pe mama sa?

Vedeta a afirmat că Mama ei este într-o formă bună, având în vedere afecțiunile cu care s-a confruntat în trecut și vârsta înaintată. 

„Am venit la mama. Am ieșit în grădină la aer curat și stăm de vorbă. E super în formă! Mă uit ce ten poate să aibă la vârsta ei.”, a scris Oana Roman în mediul online.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net