El a fost marea iubire a Oanei Roman. Cum s-a transformat Cornel Păsat, fostul striper de la Flamingo Boys? Ce soție superbă are!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cornel Păsat (49 ani) este un familist convins, știe cum să vină în sprijinul soției sale, Bianca, ori de câte ori este nevoie, plus că are grijă și de băiețelul lor de 4 ani și jumătate, Dryas. Și pentru că lucrează mai mult de acasă, celebrul coregraf și-a transformat locuința într-un adevărat arsenal de joburi.

Cornel Păsat lucrează de acasă. Așa cum îl știm, are un trup de milioane!

„Îmi merge foarte bine, profesional vorbind! Am mai multe proiecte noi. Fac croitorie, fotografie, continui cu “Seara fetelor”, o să pregătim ceva de Halloween și voi deschide o locație nouă în Centrul Vechi”, a povestit pentru Click! Cornel Păsat, care nu are deloc timp să respire, pentru că este mereu la foc automat. În plus, Dryas, fiul lui, a fost răcit și s-a ocupat și de copil ca să îi fie bine.

„Am răcit, am fost bolnavi și eu, și fii-miu, o săptămână – două, cam rău. Lui fii-miu i-a trecut în 3 zile, dar nu-i trecea tusea…”, a mai povestit Cornel Păsat.

Cum a ajuns să facă Cornel Păsat croitorie

Pentru că este coregraf, Cornel Păsat are mereu nevoie de diverse costume de scenă, așa că s-a gândit că cel mai bine ar fi să și le creeze chiar el, mai ales că încă de mic era “bântuit” cumva de această pasiune.

„Nevoia te învață! De mic eram talentat la croitorie. Pe timpul lui Ceaușescu îmi făceam hainele,  nu se găseau cum îmi plăceau mie, mi-am făcut pantaloni bufanți, mai scurți de gleznă, ca Michael Jackson. Am reușit să îmi fac și adidași cu 3 dungi, am luat tălpile de la alți adidași și le-am pus la cei făcuți de mine.

Când eram puști, aveam vreo 10-12 sau 13 ani, mama avea mașină de cusut în casă, aveam înclinații spre design. Mai târziu, meseria de coregraf, organizator și producător de spectacole, te învață. Te costă o căruță de bani să mergi la un designer, așa că am trecut la practică!

Fac design, nu am deschis încă nimic, mai fac costume de gimnastică pentru Bianca, pentru fetițe și ce mai are ea, costume de scenă de Halloween, dar doar pe comandă și pentru prieteni. La un moment dat, când am fost la emisiunea lui Teo Trandafir,  i-am făcut în direct o rochie, pe viteză!”, ne-a declarat Cornel Păsat.

Cornel Păsat: „M-am obișnuit cu rolul de dădacă”

De când e tată, Cornel Păsat petrece foarte mult timp alături de fiul lui de 4 ani și jumătate, Dryas, și se pare că îi place la nebunie acest lucru.

„M-am obișnuit cu rolul de dădacă pentru Dryas. Totul se învârte în jurul casei. Stau cu copilul, coregrafiile le fac de acasă, chem băieții la mine la repetiții, fac promovare de acasă, repetițiile de acasă, sala de fitness mi-am deschis-o acasă, o folosește mai mult Bianca pentru clientele ei.

Mi-am transformat casa într-un punct de lucru polivalent: sală de repetiții, studio foto, sală de fitness, croitorie și la parter am bucătăria. Îmi place să gătesc și o fac de cel puțin două ori pe zi, dacă nu de trei ori pentru copil și apoi fac și curățenie. Lui Dryas îi plac foarte mult mașinuțele și le înșiră mereu, ca să le vadă, deci tot nu e curat, pentru că le împrăștie pe toate peste tot în casă.”, a mai povestit, pentru Click, Cornel Păsat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net