Mădălin Ionescu şi Cornel Păsat au trecut la scutece

Cornel nu se  desparte nici  o clipă de Dryas
Cornel nu se desparte nici o clipă de Dryas

Joacă diverse roluri ca să-și adoarmă prințesa. Mădălin Ionescu (47 de ani) este fascinat de mezina familiei, Petra, care deja a împlinit un anișor. Micuța este răsfățată atât de părinți, cât și de cei doi frați ai săi, mai ceva ca o prințesă, fiind îmbrăcată în rochițe superbe și jucându-se cu cele mai frumoase jucării.

Mădălin a luat chiar și o pauză de la televiziune, după 16 ani de muncă, pentru a sta cât mai mult cu Petra, pozele cu ei doi, de pe conturile sociale, făcând deliciul fanilor. Recent, el și-a pus pe cap un turban roz, din dantelă, și a interpretat personaje din povești, până când fiica lui a adormit. El și soția Cristina Șișcanu o iau peste tot pe Petra, indiferent că este vorba de vacanțe,  evenimente mondene sau shopping. 

Ce drăgălaș este bebelușul lui Păsat


    Cornel nu se  desparte nici  o clipă de Dryas
Cornel nu se desparte nici o clipă de Dryas

Cornel Păsat  (45 de ani) a devenit  tătic de băiat, luna trecută,  eveniment care l-a schimbat enorm, fiind acum cu mult mai responsabil chiar și în trafic: ”Când am copilul în mașină nu mai intru în depășiri, nu mai circul cu viteză, stau cumințel la volan. Nu este ușor să fii tătic, însă e frumos. Aș vrea să țin timpul în loc, să rămână cât mai mult timp bebeluș, este un sentiment nemaipomenit să îl ținem în brațe”, a povestit artistul, la Antena 1.

simeon stalpnicul png

Bianca își laudă soțul: ”Cornel mă ajută la toate, la încălzit biberoanele, la schimbatul scutecelor, dar și la cumpărături”. Celebrul dansator e tare mândru de primul lui moștenitor, Dryas, postând pe contul de Facebook fotografii amuzante. 

vica blochina si bianca patrichi jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png