Oana Roman, acuzații dure la adresa surorii sale. Îi reproșează că nu o vizitează deloc pe Mioara Roman: „Mi-a rupt inima”

Oana Roman și sora ei, Catinca, au avut niște discuții aprinse, zilele acestea, în privința situației mamei lor. Oana își acuză sora că nu și-a vizitat mama de mai bine de șase luni, dar ea a spus că nu s-a simțit bine și că o va vizita cât de curând, dar nu a făcut-o. Vedeta este foarte supărată din cauza atitudinii surorii sale, mai ales după declarațiile asistentei care are grijă de Mioara Roman.

Vedeta nu trece printr-o perioadă prea roz. Recent, a făcut publică informația cum că ea și Marius Elisei s-au despărțit și că nu există nicio cale de împăcare. Acestei situații supărătoare i se adaugă nepăsarea Catincăi față de starea mamei sale.

Ce a aflat vedeta despre mama ei

De curând, Oana a fost în vizită la mama sa, iar ce a aflat a întristat-o cumplit. Cea care i-a dat viața o întrebă mereu de ce nu vine și Catinca să o viziteze și este îngrijorată pentru că nu a mai văzut-o de aproximativ jumătate de an, apoi asistenta i-a spus că se vede că îi duce dorul fiicei mai mari, pentru că o strigă în somn.

După veștile îngrozitoarea pe care le-a primit referitor la Mioara, vedeta a decis să își spună supărarea în mediul online. Drept urmare, pe Instagram Story le-a spus tuturor despre situația teribilă în care se află.

„Nu a fost o zi perfectă. Mama mi-a rupt inima. M-a întrebat de ce nu vine Catinca. Asistenta mi-a povestit că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca, după fiica ei”, a spus Oana pe contul său de Instagram.

Fosta prezentatoare spune că sora ei este mincinoasă

Catinca a spus că Oana este complet rănită din cauza despărțirii de Marius, dar fosta prezentatoare TV neagă aceste vorbe și spune că separarea de bărbatul ei o face să se simtă ușurată. „Nu, draga mea, nu sunt rănită. Faptul că Marius a plecat de acasă și am reușit într-un final să încheiem acea relație toxică pe care o aveam pentru mine este o fericire”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și - Mioara Roman arată superb, în ciuda problemelor de sănătate! Oana: «Este într-o formă foarte bună»

Sora mai mare pune sare pe rană și o minte pe Oana că va merge să-și viziteze mama, după ce a zis de mai multe ori că nu vrea să mai meargă să o vadă. „Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât”, a adăugat vedeta în poveste.

Sora Oanei consideră că nu mai are niciun motiv să își viziteze mama. „Azi, sora mea mi-a spus că nu se va duce să o vadă pe mama (pe care nu a mai văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma Jihadul după aceste spuse ale mele, dar nici nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund”, a scris vedeta pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net