Ororile pe care le făcea Petre Roman. Cum le chinuia pe Mioara și Oana Roman: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul”

Ultima actualizare:

Oana Roman nu se ferește niciodată să vorbească despre experiențele mai puțin plăcute din viața ei. În copilărie, vedeta a fost abuzată fizic de tatăl său, care o bătea ori de câte ori prindea ocazia. Anii au trecut, însă dramele au rămas aceleași pentru Oana, care nu a putut uita episoadele șocante pe care le-a trăit.

Acum este o femeie puternică, trecută prin tot ce se putea în viață, dar lucrurile nu au stat așa pentru Oana Roman, întotdeauna. 

Citește și: Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui, Oana Roman. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată m-a închis în debara”

Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui, Oana Roman. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată m-a închis în debara”

Oana Roman, copilărie marcată de traume de neuitat

Atunci când era doar un copil, Oana Roman încasa corecții dure din partea tatălui său, Petre Roman. Acesta o lovea pe Oana fără milă, spre disperarea Mioarei Roman, care era neputincioasă în fața situației la care asista ca un spectator. 

Deși anii au trecut, Oana nu a uitat niciodată ce s-a întâmplat în copilăria sa și nici bătăile cumplite pe care le încasa din partea lui Petre Roman. Din acest motiv, cei doi nu s-au putut apropiat niciodată 100%, iar bruneta nu a vorbit ani de zile cu părintele său. 

Până la vârsta de 10-11 ani, Oana Roman a încasat bătăi dure din partea tatălui său, Petre Roman. Cei doi au avut mereu o relație destul de rece, ceea ce nu se poate spune și despre relația acesteia cu mama ei, Mioara Roman. 

Cele două sunt extrem de apropiate, iar atunci când Mioara Roman a început să aibă anumite probleme de sănătate, Oana i-a fost mereu alături și a ajutat-o cu tot ce a avut nevoie. 

Citește și - El a fost marea iubire a Oanei Roman. Cum s-a transformat Cornel Păsat, fostul striper de la Flamingo Boys? Ce soție superbă are!

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte. Probabil că şi pentru un fel de spaimă…Pe când aveam 8, 9 , 10, 11 ani cam aşa.

Plecam la joacă şi trebuia să vin la 8, nu veneam la 8 şi mi-o luam. Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat… o extremă dusă la extrem, dacă pot spune aşa. 

Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani.

De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a spus Oana Roman, în spațiul public, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Imagine WhatsApp 2023 03 24 la 21 32 30 jpg
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 12 theo bun jpg
Tom Cruise jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg
Zoli Toth FOTO Facebook
Gisele Bundchen Getty jpg