Cum o pedepsea Petre Roman pe fiica lui, Oana Roman. “Tata mă bătea cu cureaua. Odată m-a închis în debara”


    Oana Roman și tatăl ei, Petre Romanfoto: arhiva personală
Oana Roman și tatăl ei, Petre Romanfoto: arhiva personală

Oana Roman a rămas cu traume mari din copilărie. Vedeta își amintește și acum bătăile crunte primite de la tatăl ei, Petre Roman. Acesta a fost adeptul unei educații spartane și se pare că punea mâna pe curea ori de câte ori fiica lui mai făcea câte o năzbâtie.

Oana însă a fost marcată de corecțiile fizice primite de la tatăl său și chiar a avut nevoie mai târziu de terapie, intrând într-o depresie cruntă în adolescență. „Tata mă bătea cu cureaua. Odată țin minte că m-a închis în debara ca să mă pedepsească și m-a lăsat acolo singură, în întuneric, mai multe ore. Atunci a fost rău pentru ca am rămas cu traume, m-am speriat și plângeam foarte tare. De atunci mi-e frică de spații închise”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

„Vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul”

Bătăile încasate de Oana au durat până în jurul vârstei de 10 ani, însă au lăsat urme adânci în sufletul fiicei lui Petre Roman. „Se pare că eu am fost un copil mai năstrușnic. Dacă întârziam o jumătate de oră faţă de ora la care trebuia să fiu acasă mi-o luam. Am luat o palmă, am luat și mai multe. Cred că la el era un mod de a-și controla panica, să nu pățesc eu ceva. Aceste întâmplări au avut loc până pe la vârsta de 10 ani. De palma lui tata mi-aduc aminte și astăzi. Când mi-o dădea, vedeam stele verzi și îmi ţiuia timpanul. Probabil nici el nu își dădea seama că dă atât de tare sau că lucrurile astea mi-au rămas întipărite. E mult spus că am fost un copil abuzat. Dar pentru mine aceste lucruri au rămas. El a fost destul de dur cu mine, tot timpul”, a mai povestit Oana Roman, la Kanal D.

Citește și:

Oana Roman, interviu cutremurător. «În casă nu vorbea nimeni cu mine, devenisem cantitate neglijabilă». A trăit în depresie de la 13 ani

Oana Roman, reproș dur pentru Petre Roman: «Tata a uitat de mine, de ziua mea, de ziua Isei, de Crăciun»

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Cum a reacționat Isabela

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg