Momente grele pentru Oana Roman. Ce a pățit mama sa, Mioara: „Încerc să gestionez situația cât pot de bine”

Mioara Roman, despre care se știe de multă vreme că suferă de mai multe boli grave, a ajuns din nou la spital și se pare că starea acesteia de sănătate este „șubredă". Vestea tristă vine chiar de la fiica sa cea mică, Oana, care le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare situația dificilă pe care o traversează părintele său. Influencerița le-a transmis admiratorilor săi și faptul că o să lipsească o perioadă din on-line pentru că vrea să fie alături de mama sa și să se poată ocupa așa cum trebuie de gestionarea acestei situații

Mioara Roman este internată în spital. Foto: Click.
Mioara Roman este internată în spital. Foto: Click.

Mioara Roman, în spital

Mioara Roman, fosta soția a lui Petre Roman, suferă de ani buni de diverse boli și se pare că acum situația s-a înrutățit, în acest moment ea fiind internată într-un spital. Acest anunț a fost făcut chiar de fiica sa, Oana Roman, scriu dei de la Fantatik.

Oana a anunțat că o să lipsească de pe rețelele de socializare

Oana Roman nu a oferit detalii despre starea în care se află mama sa în momentul de față, însă le-a spus fanilor că va lua o pauză de la social media. Influencerița a recunoscut că nu are puterea să fie activă în mediul on-line.

Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută”, este mesajul care apare la secțiunea Stories de pe Instagram.

Cu siguranță, așa cum ne-a obișnuit, Oana Roman va reveni cu detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama sa.

Ce probleme de sănătate are mama Oanei Roman

Mioara Roman are mai multe probleme medicale, motiv pentru care de o perioadă este internată într-un centrul pentru bătrâni. Din păcate, mama Oanei Roman suferă de mai multe boli, toate acestea fiind grave. Parkinson, diabet și reumatism, sunt afecțiunile cu care a fost diagnosticată fosta soție a lui Petre Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net