Oana Roman, anunț bombă! Vedeta încă îl iubește pe Marius Elisei. Ce vrea vedeta: „Este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul”

Ultima actualizare:

Oana Roman a avut curajul de a dezvălui motivul despărțirii de Marius Elisei, dar a vorbit și despre momentele dificile prin care trece fiica lor acum. 

Oana Roman, anunț bombă!
Oana Roman, anunț bombă!

Invitată în cadrul noului podcast al lui Jorge, Oana a fost întrebată dacă încă îl mai iubește pe fostul său partener, iar aceasta a oferit un răspuns surprinzător:

 „O să-l iubesc toată viață pentru că este tatăl copilului meu și am să-l iubesc și am să-l respect toată viața.", a declarat Oana în cadrul podcastului Vorba lu' Jorge.

Îl iubesc în sensul în care am trăit 10 ani împreună, nu pot să spun că îl urăsc, Doamne iertă-mă! Eu am niște sentimente frumoase față de el pentru că eu consider că așa este normal. Eu sper, totuși, să avem o relație cât se poate de civilizată pentru acest copil care merită tot ce este mai bun pe lumea asta. 

Este lucrul pe care eu i-l spun tot timpul: Hai să vorbim civilizat, să ne ințelegem, să petreci timp cu ea! Să putem să petrecem chiar timp amândoi cu ea, din când în când, ca să nu simtă o ruptură atât de rea. Asta nu înseamnă că noi mai suntem un cuplu, asta nu înseamnă că noi mai trăim împreună, acesta este un lucru care nu se mai întâmpla, fără îndoială!", a mai adăugat vedeta.

Oana Roman, despre Marius Elisei: „Era foarte gelos"

Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei au pus punct relației este faptul că acesta era foarte gelos, după cum a declarat vedeta: Era foarte gelos și a trebuit să pun punct, mai ales din cauza asta". Întrebată de ce acesta avea asemenea tendințe, Oana Roman a răspuns că nu își poate explica morivul din spatele comportamentului său.

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor, Isabela Sursa: Instagram

Fetița merge la psiholog

Momentul despărțirii celor doi este unul extrem de dificil pentru fiica lor, Isabela în vârstă de 9 ani. Copila este profund afectată de toate evenimentele din ultimul timp, însă Oana mărturisește că face tot posibilul pentru a-i fi alături fiicei sale. 

Eu fac tot ce pot ca să îi fie cât mai bine posibil", a mărturisit Oana Roman.

Vedeta a dezvăluit că nu își dorește ca cea mică să resimtă aceeași suferință pe care ea a trăit-o în momentul în care părinții săi Petre Roman și Mioara Roman s-au despărțit, mai ales că de atunci, nu și-au mai vorbit niciodată.

oana roman marius elisei jpeg

 (n.r Isa) Merge la psiholog. Ea a cerut sa mearga la psiholog. Pentru că este foarte dezechilibrată emoțional", a declarat vedeta în cadrul podcastului.

Cea mică a mai fost la terapie la decizia mamei sale încă de la prima ruptura dintre Oana și Marius. În acel moment copilei i-a plăcut, astfel încât, acum a cerut din proprie ințiativă să revină la ședințele de terapie. Cea mică a fost asigurată că tot ceea ce discută acolo rămâne între ea și terapeută. 

Eu, atunci, am luat-o pe Isa și i-am spus că mergem la cineva cu care să facă un pic de dezvoltare personală pentru că ea a făcut asta și la grădiniță, și la after și știe de înseamnă. I-a plăcut foarte mult de ea. Acum, ea a venit la mine și mi-a spus «mami, nu mai merg și eu la Ana? Vreau să merg la Ana", a mai spus Oana Roman.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg

Oana a mărturisit că terapia o ajută foarte mult pe fetița sa, motiv pentru care merge săptămânal la psiholog. Pe lângă astfel de sesiuni, Oana face tot ce poate să își susțină fetița să treaca cu bine peste acest moment dificil făcând diferite activități împreună, mergând în vacanțe, astfel încât, aceasta să se simtă iubită și importantă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net