Imagini de senzație cu Marius Elisei. Cum arăta la începutul relației cu Oana Roman - toată lumea a uitat!

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumosă poveste de dragoste mai bine de 10 ani și au împreună o fetiță, pe Isabela. Însă, în ultimii ani, relația nu mai funcționa aproape deloc, iar certurile erau din ce în ce mai dese. Din acest motiv, ei au decis că e mai bine să pună punct relației și să meargă fiecare pe drumul lui. Mai ales că și-au spus multe cuvinte urâte prin intermediul rețelelor de socializare, vorbe pe care niciunul dintre ei nu le poate uita ușor.

Oana Roman și Marius Elisei, când formau un cuplu: Sursă foto: arhivă personală
Oana Roman și Marius Elisei, când formau un cuplu: Sursă foto: arhivă personală

Cum arăta Marius Elisei, la începutul relației cu Oana Roman

Nu pare că mai există șanse ca ei să-și salveze relația nici măcar de dragul fiicei lor deși, în trecut s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Click.ro vă pune la dispoziție câteva fotografii de senzație cu Marius Elisei. Cum arăta acesta la începutul relației cu Oana Roman.

După cum puteți vedea în fotografia de mai jos, Marius Elisei era tare tinerel la începutul relației cu Oana Roman. De-a lungul anilor, fostul soț al vedetei a „umblat” mult la stilul său vestimentar, căci trebuia să fie în ton cu Oana. Desigur, și ea, ca femeie, a avut un aport uriaș în schimbările ce au urmat. 

Oana Roman și Marius Elisei, la începutul relației / Sursă foto: arhivă personală
Oana Roman și Marius Elisei, la începutul relației / Sursă foto: arhivă personală

O poveste de iubire care părea a fi perfectă

La început, povestea de iubire dintre cei doi părea a fi una perfecta. Deși aveau doar un an de când se cunoscuseră, cei doi urma deja să devină părinți. Cu doar câteva luni înainte ca Oana Roman să nască, cuplul a decis că nu e indicat ca bebelușul să vină pe lume fară ca ei să fie căsătoriți cu acte.

În aceste conditii, au hotărât la acea vreme să facă cununia civilă pe 15 ianuarie. Ei voiau ca evenimentul mult dorit să aibă loc pe 13 ianuarie, exact când ei împlineau un an de relație, dar data respectivă nu mai era disponibilă la salonul de evenimente pe care l-au ales pentru petrecerea de cununie civilă și astfel s-au văzut nevoiți să aleagă 15 ianuarie, data nașterii lui Eminescu.

Mai există vreo șansă ca cei doi să se împace?!

După 10 ani de relație, situația între cei doi pare să fie iremediabilă, așa că ei și-au spus adio. În plus, Oana Roman a spus, pe o rețea de socializare, că nu mai există șanse să se mai împace cu Marius Elisei.

„Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc sau îmi doresc vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală îmi este bine așa. Singură. Ce va fi în viitor nu știu și nici nu-mi fac planuri. Are Dumnezu planurile lui”, a declarat Oana Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net