Cea mai frumoasă poveste de dragoste. Au fost împreună 81 de ani! Secretul relației lor

Ultima actualizare:

Două persoane în vârstă de 100 de ani au murit la doar câteva ore distanță unul de celălalt, după 79 de ani de căsnicie. Cei doi seniori lasă în urmă lor o poveste fascinantă de iubire. Secretul acestei relații ca în povești a fost dezvăluit de fericitul cuplu într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Au murit la doar câteva ore distanță unul de celălalt, după 79 de ani de căsnicie
Au murit la doar câteva ore distanță unul de celălalt, după 79 de ani de căsnicie

Cea mai frumoasă poveste dragoste. Au murit la 20 de ore distanță

Hubert și June Malicote, ambii în vârstă de 100 de ani, s-au căsătorit în iunie 1943. Cei doi au murit săptămâna trecută la 20 de ore distanță unul de celălalt, a declarat fiul lor în vârstă de 76 de ani, Sam Malicote, pentru The Dayton Daily News, relatează People.  

Pe 30 noiembrie, Hubert și-a precedat soția „la distanță de doar câteva ore, marcând sfârșitul poveștii lor de dragoste de 81 de ani”, potrivit necrologului său. Aproximativ 20 de ore mai târziu, June a murit în după-amiaza zilei de 1 decembrie, a declarat Sam.

"Mă simt trist, dar nu ar trebui. Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață?" a spus el ziarului. „S-au retras împreună”, a adăugat acesta, conform Adevărul.

Potrivit lui Sam, după ce au sărbătorit Ziua Recunoștinței în familie, mama lui s-a îmbolnăvit și a fost internată la un centru de îngrijire. În timpul unei vizite pe data de 25 noiembrie, Hubert „s-a prăbușit” și a fost, de asemenea, internat, a precizat fiul celor doi seniori care au deslușit tainele iubirii.

După ce a rămas inconștient zile întregi în aceeași cameră, Hubert a murit din cauza „inimii frânte”, potrivit sursei citate.

Secretul unei relații ca în povești. Au fost împreună 81 de ani, dintre care 79 au fost căsătoriți

Hubert și June Malicote s-au născut în iulie 1922. Cei doi americani s-au căsătorit pe 8 iunie 1943. Singura perioadă în care au stat departe unul de celălalt a fost în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când Hubert a fost trimis în Hawaii pentru doi ani. La întoarcere, June îl aștepta la gară.

Frumosul cuplu a avut trei copii, 7 nepoți și 11 strănepoți. Reflectând asupra căsniciei lor de 79 de ani, cei doi au spus anterior că un secret al legăturii lor durabile a fost evitarea certurilor. „Nu am avut niciodată vreo ceartă”, a spus Hubert într-un interviu pentru WLWT.

Dacă există controverse, mai bine pleci pentru câteva minute”, a menționat el în cardul unui interviu pentru Today, în luna iunie. „Apoi, când te întorci schimbi subiectul sau rezolvi (problemele)”.

„Dacă nu suntem împreună, echipa este distrusă”  

Fiica lor a relatat că cei doi „se țineau mereu de mână și își spuneau noapte bună” în fiecare seară. „Astfel, dimineața, sunt atât de fericiți să se vadăSe salută cu un zâmbet larg”, a spus Jo Maliconte.

În urmă cu ceva timp, Hubert preciza că nu și-ar putea imagina cum să trăiască fără soția lui. „Este ca și cum dacă nu suntem împreună, echipa este distrusă”, afirma el. „Am avut o viață minunată”. Iată că aceste vorbe s-au adeverit, bărbatul decedând la doar 20 de ore după ce partenera lui de o viață a murit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net