Deea Maxer s-a reinventat după divorț! Fosta soție a lui Dinu Maxer e o bombă sexy

#Exclusiv Click!

Deea Maxer (33 de ani), înflorește după divorțul – tacit de Dinu Maxer (49 de ani). Bruneta arată de la o zi la alta din ce în ce mai bine. Vedeta are o relație foarte specială cu internauții săi pentru că îi ține, aproape de fiecare dată, la curent cu toate activitățile sale, iar aceștia sunt foarte încântați atunci când văd postările - sexy pe care bruneta le face în ultima perioadă pe rețelele sale de socializare.

Deea și Dinu Maxer au divorțat anul acesta, la finalul lunii martie, după 14 ani de mariaj și 18 ani de iubire. După separare, artista și-a refăcut imediat viața persoanală alături de un tânăr chipeș, Robert Drilea (30 de ani), cu care se pare că este foarte fericită. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și se pare că relația lor evoluează frumos de la o zi la alta.

Ba mai mult, Deea Maxer parcă înflorește pe zi ce trece, deoarece a slăbit mult în ultima perioadă, a apelat la ajutorul medicului estetician pentru mici ajustări de înfrumusețare și este foarte atentă la felul cum se îmbracă, deoarece poartă doar ținute care să îi scoată în evidență trupul de felină…cum ar fi colanți care îi definesc bine picioarele dar și bustiere – sport, în diferite culori arzătoare, care o avantajează foarte mult.

Fanii apreciază postările pe care Deea Maxer le face în ultima perioadă și o răsplătesc cu multe like-uri și comentarii de apreciere.

“Ești foarte frumoasă și fermecătoare”, “Esti superbă”, “Oauuuu superbă. Frumoasă foc!”, “Arăți perfect”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de vedetă din partea fanilor.

Deea Maxer, divorțată dar fericită

 În urma separării de bărbatul (Dinu Maxer – n.r) cu care are doi copii Andreas (11 ani) și Maysa (de 3 ani) cei doi au ales să rămână prieteni de dragul celor doi micuți pe care îi au împreună. Astfel, că în prezent aceștia locuiesc în același bloc doar că la etaje diferite: unul la etajul doi și altul la patru.

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net