Dinu Maxer șochează! „Deea poate să se mărite și mâine!” I-a dat binecuvântarea să facă pasul cel mare alături de noul iubit, Robert

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer a dat nas în nas, zilele trecute, cu fosta sa soție, Deea, și cu iubitul acesteia, la un eveniment monden. Lumea se aștepta să iasă cu scântei! Iată, însă, ce părere are Dinu Maxer despre un posibil nou mariaj al fostei sale soții cu Robert Drilea.

Deea și Dinu Maxer s-au întâlnit, zilele trecute, la un eveniment monden. Deea a venit, cum era și firesc, însoțită de noul ei iubit, Robert Drilea. Toată lumea se aștepta ca Dinu să facă o scenă de gelozie, în public, la adresa fostei soții și a noului ei partener, care e nedezlipit de ea în ultima vreme. Nu s-a întâmplat, însă, deloc așa!

Dinu Maxer (49 de ani) nu este deloc gelos pe bărbatul care i-a luat locul în patul Deei. Ba, mai mult decât atât, acesta își susține fosta soție în caz că aceasta ar vrea să facă, din nou, pasul cel mare și să se mărite cu Robert Drilea.

Dinu Maxer: „Nu mă încearcă nici urmă de gelozie! Îi văd ținându-se de mână și nu simt nimic”

Am fost și eu la petrecerea unde Deea era cu Robert ! Nu roade nici un pic gelozia! Da, deloc! Ăsta e adevărul, pur și simplu îți vezi fostul partener în brațele altuia și nu simți nimic! E gol! Psihologii, probabil, pot să explice mai bine fenomenul, că pe mine lumea nu mă crede.

Nici atunci când am venit la ea la ușă și l-am văzut pe Robert, în prag, nu am simțit nimic! I-am întins mâna și am făcut cunoștință cu el! Poate să se și mărite mâine Deea că nu simt nimic! ”, ne-a spus Dinu, despre întâlnirea de gradul zero cu fosta soție și actualul ei partener.

„Nu am nici o iubită! Nu e nici o Magdalena Chihaia!”

La rândul lui, Dinu Maxer a uitat șirul iubitelor de la despărțirea de Deea. Face ce face și apare, săptămânal, în presă, cu câte o nouă cucerire, care ba e, ba nu e, noua lui iubită!

Dinu a făcut lumină în ce privește viața sa amoroasă din ultima vreme.

„La Dubai am fost cu Magdalena Chihaia, dar această plecare a fost făcută în ideea de explora viața de noapte din zona salsa a Dubaiului și am luat legătura cu lumea salsa de acolo.

Magdalena activează de mult timp în zona salsa de acolo. O să fim împreună brand ambasadori, anul viitor, la un eveniment. E partenera mea acolo de afaceri, dar nu e  iubită! Deocamdată, aștept să mă îndrăgostesc, asta vreau la momentul ăsta!”, ne-a mai spus cântărețul de la trupa Axxa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net