Dinu Maxer a dat nas în nas cu Deea și noul ei iubit! De ce s-au comportat ca doi străini: „N-avea rost”

Deea și Dinu Maxer au divorțat acum câteva luni, atunci când nimeni nu se aștepta. Ei păreau că ar forma unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. În prezent, cei doi au o relație de amiciție, având grijă împreună de copiii care sunt încă prea mici să înțeleagă ceea ce se petrece. Recent, cei doi au fost surprinși la același eveniment monden. Iată cum au reacționat!

Deea Maxer îl are ca iubit pe Robert Drilea Foto: Instagram
Deea Maxer îl are ca iubit pe Robert Drilea Foto: Instagram

Deea Maxer și Dinu, prezenți la același eveniment

Deea Maxer și fostul soț au fost prezenți la același eveniment monden, însă cei doi nu au interacționat unul cu celălalt, scrie Spynews.ro. Dinu Maxer spune că oricum fosta soție era însoțită de iubitul ei actual și nu a vrut să deranjeze. 

Deea Maxer a plâns, la TV, din cauza criticilor

Deea Maxer a plâns, recent, în direct, în emisiunea lui Teo Trandafir, după criticile din mediul online cu privire la divorțul de Dinu Maxer. Cei doi s-au despărțit după un mariaj de 14 ani și doi copii împreună, fapt ce a surprins pe toată lumea.

Deea a mărturisit că sunt multe voci care o critică în mediul online, iar acest aspect o deranjează. Ea a subliniat că, în ciuda „gurilor rele”, este foarte fericită alături de noul partener Robert Drilea, care i-a cunoscut și pe cei doi copii. 

„L-am cunoscut pe Robert, probabil, în al doilea cel mai dificil moment al vieții mele. Gurile rele spun că m-am aruncat cu capul înainte într-o relație care nu o să funcționeze. Oamenii îmi scriu în mesaj lucrul ăsta și mă afectează, pentru că le-am permis oamenilor să își dea cu părerea mai mult decât ar trebui.

Consider că fiecare dintre noi simte omul și ia hotărârile despre cum consideră, spre binele, bineînțeles, și al copiilor săi, ceea ce și eu am făcut. Când l-am cunoscut pe Robert, am simțit că și-a câștigat, în timp, dreptul de a fi aproape de copiii mei", a declarat Deea Maxer, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Care este relația dintre Deea Maxer și fostul soț

Foștii soți nu au rupt legătura, ci dimpotrivă. Încearcă să păstreze o relație bazată pe respect, de dragul celor mici. Cei doi se ocupă de educația și bunăstarea celor mici și nu ratează niciun eveniment important din viața lor.

Deea și Dinu Maxer au participat de curând la serbarea fiicei lor, Maysa, și au radiat de fericire. Toate aceste fapte susțin că părinții fac tot posibilul să aibă o relație normală și matură, de dragul micuților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net