Dinu Maxer și „noua iubită”, vacanță în Dubai: „Am vrut să ținem secret!”

#Exclusiv Click!

Dinu Maxer (48 de ani) a plecat în Dubai zilele trecute cu „noua iubită”, Magdalena Chihaia. Contactată de Click! pentru a afla mai multe detalii despre plecarea lor în destinația milionarilor, bruneta a fost destul de rezervată în declarații în ceea ce privește apropierea dintre ea și vedetă.

Dinu Maxer și „noua iubită”, vacanță în Dubai

Dinu Maxer și-a găsit fericirea după divorț în brațele actriței, Magdalena Chihaia? În ultima perioadă cei doi colaborează foarte mult împreună și se pare că totul le merge așa cum și-au propus…perfect! Mai nou, cei doi au fost și în Dubai, însă nu s-au fotografiat unul lângă celălalt și au pus imagini pe conturile lor de socializare ci au imortalizat momentele frumoase, separat, nu împreună! Așa că bomba sexy ne-a confirmat faptul că a fost în urmă cu o săptămână în Dubai cu Dinu Maxer, dar în interes de serviciu.

„După cum bine știți, eu și Dinu colaborăm și pe zona salsa. Am vrut să ținem secret motivul pentru care am plecat în Dubai, dar având în vedere că ați descoperit acest lucru vă spunem o parte din motivul plecării noastre: o să devenim brand ambasadori ai unui Festival organizat în Dubai în 2024. Mai multe detalii pe parcurs o să vă spunem, încă nu este momentul. Bineînțeles că dacă am ajuns acolo ne-am bucurat și de vizitarea unor muzee și am explorat și party-urile de acolo”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Click!

Dinu Maxer, un bărbat râvnit!

Actrița are doar cuvinte de laudă la adresa componentului trupei AXXA.

Dinu este un artist versatil, un bărbat care știe ce vrea de la viață, matur, vesel, cu simțul umorului, care își iubește foarte mult copiii și profesia. Și care știe să fie acolo pentru tine în orice moment. Adică un prieten adevărat, prezent, care mă susține și cu care mă sfătuiesc cel mai mult în ultima perioada”, ne spunea Magdalena recent.

Click! spune

Dinu și Deea Maxer au ales să divorțeze anul acesta, în luna martie, după 18 ani de iubire și 14 ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel, însă acest lucru nu i-a unit și mai mult încât să nu se separe definitv.

Chiar dacă s-au despărțit definitiv, cei doi sunt vecini de bloc, pentru că unul dintr ei stă la etajul doi și celălalt la etajul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net