Deea și Dinu Maxer, surprinși împreună după divorț! Ce relație au de fapt cele două vedete

Ultima actualizare:

Deea și Dinu Maxer au divorțat acum câteva luni, atunci când nimeni nu s-a așteptat pentru că păreau să fie unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Click! vă dezvăluie care este, în prezent, relația celor două vedete.

Deea și Dinu, pe vremea când erau împreună / foto: arhivă personală
Deea și Dinu, pe vremea când erau împreună / foto: arhivă personală

Deea și Dinu Maxer au fost căsătoriți aproape 20 de ani. Și așa cum era firesc, având în vedere că au copii împreună, cei doi au decis să dezvolte o relație de amiciție care să îi aibă în centru pe cei mici.

Faptul că după divorț fiecare dintre ei și-a refăcut viața cu un alt partener nu le-a afectat și relația pe care o au împreună doi copii care sunt încă mici să înțeleagă ce se petrece.

Cei doi foștii soți se ocupă de educația și bunăstarea celor mici și nu ratează nici un eveniment important. Deea și Dinu Maxer au participat de curând la serbarea fiicei lor, Maysa, unde nu au arătat niciun secundă că ar fi în tensiuni.

Copiii vin pe primul loc în viața Deei și a lui Dinu Maxer chiar și atunci când vine vorba de carierele lor artistice. Artistul va continua concertele pe care le aveau în fiecare vară la malul mării, însă fără să o aibă alături pe brunetă.

Dinu a înlocuit-o pe Deea în concertele de pe litoral

Cântărețul a înlocuit-o, e adevărat, pe Deea, dar nu cu o altă femeie ci cu fiul lor, Andreas. „Voi face spectacole împreună cu Andreas, adică o să facem jumătate de oră pentru copii, iar după aceea le voi cânta eu turiștilor care sunt cazați în hoteluri cu all-inclusive.

Apoi, voi prezenta pentru a 15-a oară consecutiv Miss Plaja, concursul de frumusețe atât de cunoscut în sezonul estival și care e produs de prietenul meu, Emanuel Khermani.

Și, nu în ultimul rând, împreună cu trupa Axxa, voi lansa noi melodii. Tocmai am lansat un nou videoclip la mare, într-o locație de vis nou deschisă și sunt foarte încântat de noul proiect care sper să ne aducă multe spectacole pe litoral”, a declarat Dinu Maxer pentru Playtech.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net