Marius Elisei a ajuns la spital! Ce s-a întâmplat cu fostul partener al Oanei Roman: „Să vedem dacă mă operez”

Marius Elisei (36 de ani) a ajuns, marți, de urgență la spital, cu fractură de gradul trei, la degetele de la mâna stângă. Fostul partener al Oanei Roman s-a accidentat grav, în timpul unui meci de fotbal.

Clipe de panică pentru Marius Elisei! Fostul soț al Oanei Roman a ajuns, în cursul zilei de marți, la spital, după ce și-a fracturat mâna stângă, în timpul unui meci de fotbal.

După un control amănunțit, medicii au stabilit că este vorba de o fractură de gradul trei, însă nu a fost nevoie de o intervenție chirurgicală.

Marius Elisei a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare cu cele trei degete fracturate, puse în ghips.

Mi-am rupt aproape trei degete, aseară, la fotbal s-a întâmplat. E fractură de gradul trei. Mi-au pus cele trei degete în ghips, cele care au fost afectate, va trebui să stau cu ele în ghips patru săptămâni și după să vedem dacă mă operez sau dacă mi-am revenit", a spus Marius Elisei.

Marius Elisei are fractură de gradul trei

Am deposedat pe cineva de minge, am călcat pe minge ulterior, m-am dezechilibrat și am căzut pe spate, iar în loc să mă sprijin de podul palmei, m-am sprijinit în degete.

Am continuat jocul până la final, am mers acasă, am dormit, nu se umflase, dar de dimineață nu era deloc ok. Am decis să merg să-mi fac o ecografie, să mă asigur că e ceva mai ușor, nu atât de grav!, a declarat Marius Elisei, pentru spynews.ro.

Acesta va trebui să stea patru săptămâni cu mâna în ghips, după care se va întoarce la spital pentru control.

Oana Roman și Marius Elisei au hotărât să pună punct relației lor în primăvară, când au decis să meargă definitiv pe drumuri separate. Au ales să păstreze, însă, o relație civilizată datorită fiicei lor, Isabela.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net