Oana Roman, luată la bani mărunți după ce a spălat pe jos cu vloggerul Selly: „Ce studii înalte a avut soțul tău? Era...”

În urmă cu doar câteva săptămâni, după groaznicul accident din 2 Mai provocat de un șofer drogat, Oana Roman a ieșit în spațiul public să-și dea cu părerea. Vrând-nevrând, vedeta l-a luat în vizor pe Selly, după ce s-a arătat nemulțumită de generația zilelor noastre. După ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe unul dintre cei mai îndrăgiți vloggeri, a venit rândul ei să i se facă observație, fiind luat în vizor Marius Elisei, fostul soț al Oanei. 

Marius Elisei, ținta criticilor după ce Oana l-a jignit pe Selly / foto: Colaj Click!
Marius Elisei, ținta criticilor după ce Oana l-a jignit pe Selly / foto: Colaj Click!

După ce fiica lui Petre Roman l-a jignit pe Selly cum că nu ar avea prea multă carte, mulți oameni au sărit în apărarea acestuia. Un fan s-a legat de nivelul de educație al fostului soț al Oanei, argumentând despre Marius Elisei că l-a ales știind că era „un șofer”. 

„Nu cred că e cazul să vorbești tu de principii”

Mulți oameni s-au arătat deranjați de afirmațiile Oanei Roman atunci când l-a atacat pe Selly într-un hal fără de hal. Și cum românii nu trec mai nimic cu vederea, Oana Roman și-a primit și ea replica, și ce alt exemplu ar fi fost mai bun decât fostul ei soț, Marius Elisei?

Pentru că a spus despre Selly că nu este suficient de cult pentru a deveni un exemplu de urmat în societate, mulți s-au revoltat pe ea pentru faptul că Marius Elisei era doar un șofer în momentul în care l-a luat de bărbat și a întemeiat o familie cu el. Fanii au vrut să-i dea o lecție de moralitate, și anume să se uite mai întâi în ograda ei, înainte de a purta grija altora.

„Oana, din ce am văzut în presă, l-ai atacat pe Selly că nu are prea multă carte. Dar acum vin și te întreb: ce studii înalte a avut soțul tău? Din câte știm, când l-ai cunoscut era șofer, și totuși l-ai ales să-ți fie soț. De ce nu te uiți mai întâi în ograda ta și porți grija altora?”, a fost comentariul primit de Oana, la o poză pe Instagram. 

Răspunsul ei nu a întârziat să apară și, așa cum deja ne-a obișnuit, a făcut un minim „efort” și i-a explicat internautului ceea ce a vrut, de fapt, să transmită: 

„Problema ta, sărăcuța de tine, e clar că nu ai înțeles despre ce e vorba în propoziție. Habar n-ai care a fost discursul meu și la ce se referea. Ca să te luminez în parte doar, îți spun atât : eu am comentat faptul că o persoană publica, model pentru tânăra generație care ar trebui să transmită mesaje corecte și argumentate, bate câmpii glorios spunând aberații fără logică și care pot dăuna celor care îl urmăresc.

Oana Roman, criticată de fani / foto: Captură Instagram
Oana Roman, criticată de fani / foto: Captură Instagram

E o chestie de principiu. Nu dai lecții despre educație când tu nu o ai. În rest, poți avea orice meserie și poți fi și incult, atât timp cât faci bine ce faci și nu dai lecții altora. 😉 Cred că te-am încurcat un pic, pentru că e greu să citești un text lung și ușor alambicat. Succes! 🤗”, a fost răspunsul Oanei, care a declanșat o altă reacție: 

 „Nu cred că e cazul să vorbești tu de principii. Ai vrut doar să mai fii relevantă și ai găsit o cale. Cam atat. În rest, nu cred că e cazul să comentez mai mult.”, i-a scris un alt internaut Oanei Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net