Florentina Gheorghe, părăsită de Marius Elisei înainte de nuntă! Declarații-bombă despre relația cu Oana Roman: „Chiar eu i-am dat contactul ei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O nouă situație marca telenovelă mondenă ține cititorii cu sufletul la gură! Florentina Gheorghe, fosta iubită a lui Marius Elisei, a declarat în spațiul public faptul că a fost părăsită pentru Oana Roman, dar noi detalii ies la iveală. Click! are informații exclusive despre subiectul momentului, dar și declarații din partea Florentinei și a Oanei Roman. 

Florentina Gheorghe susține că a fost înșelată și părăsită de Marius Elisei pentru Oana Roman
Florentina Gheorghe susține că a fost înșelată și părăsită de Marius Elisei pentru Oana Roman

Din anul 2009 până în 2013, Marius Elisei a avut o relație cu o tânără domnișoară frumoasă și focoasă, pe nume Florentina Gheorghe. Potrivit spuselor tinerei, cei doi ar fi avut chiar și planuri de căsătorie, numai că lipsa banilor i-a împiedicat să organizeze evenimentul mult visat. Totul a fost pus în stand-by (așteptare, trad.), dar nu s-a mai concretizat nici în ziua de azi. Ulterior, Marius Elisei s-ar fi amorezat de Oana Roman sau, cum spune Florentina, ar fi profitat de șansa de a ajunge cunoscut. Click! a contactat-o pe șatenă și a obținut declarații exclusive despre relația lor, dar și despre ce a urmat din momentul în care lui Marius Elisei i s-a intersectat drumul cu Oana Roman. 

Au fost împreună timp de 5 ani

Click!: Haideți să facem o scurtă recapitulare a relației dvs. cu Marius Elisei. Când a început, de fapt și cât timp ați fost împreună?

Florentina Gheorghe: Relația noastră a început într-o zi de toamnă a anului 2008, dacă nu mă înșel... cu o întrerupere, deoarece probabil a vrut sa mai cunoască și alte persoane, după care s-a reîntors în primăvara anului 2009 și de atunci am rămas nedespărțiți până în 2013 (în jur de 5 ani).

Ați spus că Marius avea o relație cu Oana în ciuda faptului că locuiați împreună la momentul respectiv. Cum ați descoperit acest lucru?

Florentina Gheorghe: Pai... într-o seară în care dispăruse câteva ore de acasă și cu toții ne întrebam unde ar putea fi, părinții lui crezând că a plecat cu mașina mea ca să mă ia de la job. Dar, surpriză! El cu siguranță era în oraș la întâlnire. A venit acasă destul de pierdut, spunându-mi că el vrea să fie singur, însă clar nu a putut să-mi spună motivul ferm, deși eu bănuiam că va fi cu Oana Roman.

Chiar eu îi făcusem legăturile! Ei s-au cunoscut la un cabinet de avocatură unde în acea vreme Marius lucra ca asistent.... A venit acasă și mi-a spus că poate ar fi o oportunitate bună să apeleze la ajutorul ei (al Oanei Roman, n.r.) și poate în acest mod va putea, probabil, sa aibă ceva șanse să intre în televiziune. Atunci chiar eu i-am dat contactul ei (fiindu-mi clientă la un magazin renumit de mobilă) fără să-mi imaginez vreodată că-mi voi săpa chiar singură groapa.

Cum s-a terminat relația dintre dvs. și Marius Elisei? Care a fost firul poveștii?

Florentina Gheorghe: A venit acasă și foarte sigur pe el a spus că, de fapt, vrea să fie singur și cam într-o săptămână a trebuit să mă mut, timp în care am mai dormit doar câteva seri împreună, pentru că nu prea a mai dat pe acasă.

Vă deranjează lucrurile pe care le-a spus Oana Roman despre dvs. în mediul online? Ați avut vreodată vreun conflict cu Oana Roman?

Florentina Gheorghe: Pe cine nu ar deranja ca după 10 ani de la întâmplare să se gândească că m-ar frustra și aș mai avea resentimente? E normal să nu-ți fie indiferentă o persoană după atâția ani, dar aș dori să îi transmit prin intermediul dumneavoastră că eu sunt fericită și împlinită cu viața pe care o am, mă simt și trăiesc ca la 20 de ani.

În tot acest timp în care Marius Elisei a fost căsătorit cu Oana Roman și inclusiv după ce s-au separat, Marius a mai încercat să vă caute vreodată?

Florentina Gheorghe: Noi am mai schimbat câteva replici în 2017. Mi-a spus atunci că voia să ne vedem la Pitești, unde el se ocupa de o afacere a familiei. Mi-a mai spus că îmi simte lipsa și că se gândește la mine. Nu m-am dus, știind că are o familie pe care el și-a ales-o. Nu m-aș băga niciodată în căsniciile oamenilor.

Aveați planuri de viitor, de căsătorie? Dacă da, ce credeți că l-a împins pe Marius să înceapă o relație cu Oana Roman? Își dorea să fie celebru sau pur și simplu s-a îndrăgostit de ea?

Florentina Gheorghe: Pe data de 24 septembrie 2012, dacă mai rețin corect, chiar într-o sâmbătă când urma să fie și ziua lui de naștere, stabiliserăm să ne căsătorim, însă nu am dispus de partea financiară necesară pentru a organiza un astfel de eveniment, așa că a rămas în stand by. Sunt sigură că acesta a fost motivul, (am specificat mai sus că intenția lui era să intre în legătură cu ea pentru a începe ceva în domeniul televiziunii). Probabil s-a îndrăgostit de faptul că e o femeie puternică, apreciată și foarte influentă. 

Oana Roman, reacție virulentă

În scandalul care-l vizează pe fostul său soț a fost contactată și Oana Roman de reporterii Click!. Vedeta a fost acidă, a jignit și a avut o atitudine arogantă, refuzând categoric să comenteze situația sau să ne răspundă la vreo întrebare. 

„Nici în 10 vieți nu veți fi jurnaliști. Sunteți niște băbuțe care bârfiți pe prispă în lipsă de alte preocupări. Pe bune voi chiar vă imaginați că astfel de mizerii și întrebări menite să alimenteze un scandal mai funcționează la mine după atâția ani de viață publică? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pai când eu trăiam la începuturi în lumea asta publică, cred că erai maxim la grădiniță. Cum crezi tu oare că mai prinde la mine așa ceva ? 🤣🤣🤣

Îți dau voie să publici mesajul asta arogant. 👍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣”, ne-a transmis Oana Roman. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net