Numele vedetelor care merg la Survivor România 2024. S-a aflat lista completă a concurenților

Ultima actualizare:

Lista completă a concurenților care merg la Survivor România 2024. Au fost anunțați cei care sunt trimiși în Dominicană pentru un nou sezon al celebrei emisiuni de la Pro TV.

Survivor România All Stars 2024 / foto: Pro TV
Survivor România All Stars 2024 / foto: Pro TV

Nu au fost anunțate doar listele concurenților de la Survivor, ci și luna în care va începe noul sezon pe care românii îl așteaptă cu sufletul la gură.

Concurenții pentru Survivor România All Stars 2024

Viperele Vesele , cele care activează pe platforma de Instagram cu aceeași denumire și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, anunță ce vedete fac parte din noul sezon al emisiunii de la Pro TV.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm lista concurenților emisiunii Survivor România All Stars, care va începe în ianuarie 2024 la Pro TV”. 

Din echipa faimoșilor fac parte nume cunoscute precum Zanni, Andreea Tonciu sau Jador, al căruia anunț potrivit căruia se retrage din muzică este de înțeles acum. 

„Faimoși: Zanni, Jador, TJ Milesc, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă”.

Războinicii nu se lasă nici ei mai prejos și își adună puterile pentru a le ține piept adeversarilor. 

„Războinici: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli, Alexandra Ciomag. 

Rezerve: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu, Starlin”, a fost anunțul făcut de Viperele Vesele, pe Instagram. 

Cum a fost experiența din Republica Dominicană pentru Alex Delea

Alex Delea este câștigătorul Survivor România 2022. Munca și curajul i-au fost răsplătite pe măsură, dar important e că bărbatul a revenit în România cu o experiență care i-a schimbat viața. 

La scurt timp după reality-show-ul de la Pro TV, Alex Delea a fost invitat în podcastul lui Damian Drgăghici, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri despre experiența de care a avut parte în Republica Dominicană. Potrivit celor relatate de el, am aflat că în prima lună recompensele pe care le primeau erau destul de mici, însă pe parcurs competiția a devenit mult mai închegată și premiile mult mai atractive. 

„Nu, mai sunt și recompense. Totul este foarte bine calculat. În prima lună, de exemplu, ai recompense micuțe, un cartof, două ouă, paste. Dar astea sunt o dată pe săptămână. După prima lună, vin recompense mai mari, adică proteine. Pui, o masă. Totul vine ușor, ușor. Și este foarte bine, pentru că dacă îți dă direct o masă de aia mare, îți ia corpul razna, astfel că totul este ușor. Medicii mereu sunt acolo, în caz că se întâmplă ceva cu adevărat grav, nu că ți-e foame”, a declarat Alex Delea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net