S-a aflat! Antena 1 lansează un super show, iar Dani Oțil va fi prezentatorul. Detalii despre noul reality show

Ultima actualizare:

Postul de televiziune Antena 1 vine în atenția telespectatorilor români cu o nouă emisiune ce se anunță a fi de-a dreptul palpitantă. Marele anunț a fost făcut de nimeni-alta decât pagina de Instagram Viperele Vesele, prin intermediul unei postări. 

A fost anunțat faptul că un nou reality-show este pe punctul de a începe, fiind o versiune emisiunii din Israel - Power Couple. 8 cupluri se pregătesc să se cunoască unul pe celălalt prin intermediul provocărilor pe care le vor primi. 

Antena 1 lansează un nou reality-show. Dani Oțil îl va prezenta 

Viperele Vesele, cele care activează pe platforma de Instagram cu același nume și dau în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor, și nu numai, până acum fără nicio eroare, anunță în exclusivitate faptul că Antena 1 va veni în atenția telespectatorilor cu un nou proiect. 

Emisiunea urmărește versiunea show-ului din Israel și pune la bătaie mai multe provocări pentru cuplurile care au curajul să rupă monotonia și să se cunoască mai bine în cadrul show-ului Power Couple. Cireașa de pe tort o reprezintă faptul că filmările se desfășoară în Malta, și prezentator va fi însuși omul de televiziune Dani Oțil

Antena 1 pregătește un nou reality-show
Antena 1 pregătește un nou reality-show

„Antena 1 lansează un reality show după o versiune din Israel „Power Couple”. Reality show-ul urmărește povestea a 8 cupluri care se confruntă cu mai multe provocări pentru a descoperi cât de bine se cunosc unul pe celălalt. 

Toți concurenții sunt cazați într-o vilă, unde trebuie să reziste 6 săptămâni. În această perioadă bărbații sunt supuși unor probe, în timp ce partenerele de viață trebuie să parieze pe succesul lor. Nimeni nu trebuie să știe cât au pariat. La finalul show-ului Power Couple, producătorii de la Antena 1 vor înmâna premiul cuplului câștigător. 

Suma încasată este reprezentată de banii pe care partenerii de viață i-au acumulat până în momentul respectiv. 

În exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Dani Oțil este prezentatorul acestei emisiuni. Filmările pentru emisiune au loc în Malta și sunt aproape de final. Antena 1 ne iubește!”, a transmis pagina de Instagram Viperele Vesele. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net