Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Uită-te câtă sunt eu. Mi-am pus tocuri și... ”

Dani Oțil (43 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi din țară, sunt părinții unui băiețel adorabil, Tiago, și și-au unit destinele în fața altarului în 2021. Pe lângă că sunt despărțiți de o diferență mare de vârstă, între cei doi există și o diferență de înălțime.

Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu / Foto: Arhiva Click!
Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu / Foto: Arhiva Click!

Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu a început în anul 2018, întâlnirea dintre aceștia fiind aranjată de niște prieteni comuni. Au devenit, oficial, soț și soție în anul 2021, la scurt timp după cununia civilă venind pe lume și fiul lor, Tiago. Și cu toate că nu mulți cunosc acest detaliu, cei doi sunt despărțiți de o diferență mare de vârstă.

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992, iar Dani Oțil s-a născut pe 24 august 1980, deci este cu 12 ani mai mare decât soția lui. De asemenea, una dintre întrebările care se află pe buzele multora este legată și de diferența de înălțime dintre cei doi. Știm foarte bine că atunci când vine vorba de iubire, tot ce contează sunt sentimentele, vârsta, înălțimea, număr de kilograme și alte aspecte fizice, nu au nici un fel de importanță.

Diferența de înălțime dintre Dani Oțil și Gabriela

Iar acest lucru este valabil și pentru cuplul Dani Oțil și Gabriela, dragostea lor fiind mai presus de orice diferență care există între ei. Soția prezentatorul TV este cu cinci centimetri mai înaltă, având 1.80, iar prezentatorul de la„ Neatza cu Răzvan și Dani” are 1.75. Totuși, așa cum spuneam, iubirea dintre cei doi este mai presus de orice, iar detaliile de acest gen sunt neimportante. Spre exemplu, aflați cu ceva timp la o nuntă, fotomodelul i-a încurajat pe miri să nu încerce să mascheze diferența de înălțime, aducând în discuție exemplul personal.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zice «Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?» și omul zice «E nunta mea, lasă-mă în pace!»”, povestea cu ceva timp în urmă Dani Oțil, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net