Cât a plătit Bobonete pentru o porție de șnițel la restaurantul lui Dani Oțil! Actorul din Las Fierbinți a rămas fără cuvinte: „M-am uitat pe notă. Am zis că e greșită”

Ultima actualizare:

Dani Oțil este proprietarul unui restaurant din Capitală, care a devenit rapid extrem de popular în rândul bucureștenilor. Ei bine, clienții fideli ai prezentatorului deja s-au obișnuit cu prețurile exclusiviste pe care trebuie să le plătească pentru o masă, însă, pentru Mihai Bobonete, nota de plată a fost un adevărat șoc.

Cât a plătit Bobonete pentru o porție de șnițel la restaurantul lui Dani Oțil
Cât a plătit Bobonete pentru o porție de șnițel la restaurantul lui Dani Oțil

În ultima perioadă, totul par să meargă perfect pentru Dani Oțil, care, pe lângă cariera sa de succes pe micile ecrane, a reușit să aibă și mult noroc în lumea afacerilor. Prezentatorul de la Antena 1 este proprietarul unui restaurant de lux din Capitală, care a devenit rapid extrem de popular în rândul bucureștenilor.

Ei bine, pentru clienții fideli ai lui Dani Oțil nu este deloc un secret că trebuie să scoată din buzunar ceva bani, pentru a plăti o masă la acest restaurant. Însă, pentru Mihai Bobonete, suma de pe nota de plată a fost un adevărat șoc.

Cât costă o masă la restaurantul lui Dani Oțil

Acum 2 ani, Mihai Bobonete povestea în podcastul său cât de surprins a fost de prețurile de la restaurantul lui Dani Oțil.

„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin”, a spus Mihai Bobonete. „Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a mai sus acesta, amuzat.

Ei bine, dacă sunteți curioși să testați mâncarea de la restaurantul lui Dani Oțil, trebuie să știți că puteți scoate din buzunar destul de mulți bani. În meniu puteți găsi multe preparate, de la pizza și burgeri, până la fructe de mare, șnițele și ciorbe. Iar o porție de șnițele, alături de cartofi și brânză poate ajunge la 68 de lei!

Puteți să scoateți 68 de lei din buzunar, pentru o porție de șnițel
Puteți să scoateți 68 de lei din buzunar, pentru o porție de șnițel

Așa că atunci când faceți rezervarea la restaurantul lui Dani Oțil, nu uitați că prețurile sunt destul de piperate, altel veți fi la fel de surprinși de nota de plată precum Mihai Bobonete!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net