Dani Oțil, dezvăluiri dureroase: „Mi-a zis că nu am nicio șansă”. Toate visele i-au fost spulberate de cea mai dragă persoană din viața sa

Ultima actualizare:

Dani Oțil (42 de ani) este, în prezent, unul dintre cei mai apreciați și iubiți moderatori de televiziune din România. De mic a visat să ajungă în punctul în care este acum, însă femeia care i-a dat viață se pare că îl descuraja, mai mereu, atunci când îi spunea ce își dorește să devină peste zece – cinsprezece ani.

Simpaticul Dani și-a deschis, recent, sufletul în podcastul „La vin de-o poveste” și a povestit public cât de mult a fost afectat de faptul că mama sa nu l-a încurajat atunci când își dorea anumite lucruri.

„Eu provin dintr-o familie normală, medie, pe toate planurile. Am fost înconjurat (în copilărie- n.r) de părinți care le spuneau copiiilor lor că sunt cei mai deștepți, că au talent să cânte și tot așa. Ceva la mine nu a funcționat!

Eu dacă am vrut la fotbal, mama mi-a spus că sunt prea mic de statură, dacă am vrut să merg la karate, mi-a zis că o să fac hernie de disc, dacă am vrut să cânt la acordeon, pentru că aveam un vecin care cânta la acordeon în fiecare zi, la prânz, mama mi-a zis că sigur nu am talent.

Am vrut să fac mai multe sporturi, când eram copil, iar mama mi-a zis că sunt firav să nu le fac. În clasa a XI-a aveam un televizor alb-negru care stătea pe frigiderul din bucătărie. Atunci, în acea seară cred că era și Răzvan (Simion – n.r) la mine, pentru că venea în fiecare seară, și atunci mama ne-a întrebat dacă știm ce vrem să fim. Și eu îl vedeam pe Horia Brenciu la televizor și am zis că vreau să fiu ca el, prezentator. Și ea atunci mi-a zis că nu am nicio șansă”, a spus Dani Oțil în cadrul podcast-ului.

Dani Oțil, pe cai mari

Acum, simpaticul Dani are tot ce își dorește. O carieră de invidiat în televiziune, unde prezintă o emisiune matinală de succes, la Antena 1, cu bunul său prieten, Răzvan Simion, dar și o familie frumoasă, pe care și-a întemeiat-o împreună cu Gabriela Prisăcariu cu care are și un băiețel...pe micuțul Tiago. Cei doi petrec timp de calitate împreună, călătoresc mult atunci când le permite timpul și se susțin reciproc în tot ceea ce fac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net