Dani Oțil, văzut în compania unei femei. Gabriela Prisăcariu a aflat totul și a reacționat imediat

Dani Oțil a fost văzut în compania unei femei! Gabriela Prisăcariu a filmat tot momentul și a reacționat instant. Cei doi se află în Grecia în luna de miere, iar Dani a fost surprins discutând cu o femeie de pe plajă! Prezentatorul a explicat totul.

Dani Oțil, surprins în compania unei femei, chiar de Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil, surprins în compania unei femei, chiar de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță în Grecia

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au parte de o lună de miere de vis! După cum știm, în data de 31 iulie, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au avut parte de o petrecere mare și frumoasă, unde au fost prezenți numai invitați de soi. Acum, aceștia profită de vară și își petrec din plin luna de miere. De curând, Dani și Gabriela au petrecut o vacanță în afară alături de micuțul lor Tiago, aceasta fiind prima dată când cel mic zboară cu avionul. Acum însă, de câteva zile, cei doi îndrăgostiți se distrează singuri, ca doi porumbei, pe meleagurile din Grecia.

Deși prezentatorul și soția sa se bucură de o vacanță fantastică, sejurul lor nu a fost lipsit de peripeții. Ajunși la destinație, aceștia și-au dat seamă că bagajele lor încă nu veniseră, așa au fost nevoiți să mai aștepte. „Știți ce este bine? Noi am ajuns în vacanță, dar bagajele noastre nu. O să stăm dezbrăcați, tot este luna de miere”, a spus Gabriela Oțil. Mai mult, Gabrielei i-a luat puțin timp să își încarce bateriile, fiind epuizată după toată perioada agitată, așa că în prima zi tot ce a putut să facă a fost să doarmă.

Dani Oțil, văzut în compania unei femei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță în Grecia
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță în Grecia

Ulterior lucrurile s-au mai destins, iar cei doi au reușit să se bucure din plin de experiență. Totuși, Gabriela l-a surprins pe Dani în timp ce vorbea cu o turistă! Aceasta chiar a filmat dialogul, iar la puțin timp după, prezentatorul a fost văzut cum se aruncă de pe o stâncă!

Dani, aștept să-mi zici ce vorbeai cu fata”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul videoclipului.

În replică, Dani Oțil a oferit apoi o explicație în stilul său caracteristic despre momentul filmat de soția sa, dând astfel de înțeles că frumoasa Gabriela nu are motive de îngrijorare: „Aici e nasol pentru că soția m-a prins că vorbeam cu o englezoaică din America. Spun englezoaică pentru că vorbea engleză. Aici îmi fac curaj să sar și când îmi dau seama că mă filmează soția mă arunc să mor. Și nu am murit așa că turista văzând sinuciderea mea în direct a decis să se sinucidă și ea prin aruncare și a sărit și nu a murit nici ea”, a spus cu umor Dani Oțil pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net