Cât a costat verigheta Gabrielei Prisacariu. Soția lui Dani Oțil a plătit o mică avere pe bijuterie

Duminică, 30 iulie, Gabriela Priscăriu și Dani Oțil și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, martori fiindu-le persoanele dragi. Nunta a fost una fastuoasă, cu mâncare și distracție pe cinste, într-o locație splendidă. Totuși, printre atâtea detalii, nu a putut fi trecut cu vederea verigheta extrem de scumpă pe care soția lui Dani Oțil o poartă acum pe deget.

Cât a plătit vedeta pentru verighetă / foto: Colaj Click!
Cât a plătit vedeta pentru verighetă / foto: Colaj Click!

„Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună, nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații....tot a fost perfect! Am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav!“, spunea Gabriela Priscăriu, într-un InstaStory.

Cât a costat verigheta Gabrielei Priscăriu

Pe degetul Gabrielei Priscăriu tronează o verighetă veritabilă, care îi amintește de iubirea pe care ea și prezentatorul de la matinalul de pe Antena 1 și-o poartă. Totuși, mulți nu cunosc faptul că bijuteria a costat o avere.

Modelul nu s-a uitat deloc la bani atunci când a trebuit să aleagă inelul pentru cea mai importantă zi din viața ei. Gusturile fine și rafinate sunt costisitoare, însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Gabriela Priscăriu să își achiziționeze o verighetă din aur alb masiv de 14 karate și încrustată cu diamante de 2.81 ct, a cărei greutate este de aproximativ 6.83 grame.

Verigheta Gabrielei Priscăriu / foto: Instagram
Verigheta Gabrielei Priscăriu / foto: Instagram

În acest moment, inelul beneficiază de o reducere de 25%, prețul fiind de 22.275 lei. Inițial, suma cu care bijuteria a fost pusă la vânzare a fost de 20.700 lei.

Gabriela Priscăriu și Dani Oțil și-au ales verighetele în urmă cu un an de zile. Vedeta a fost cucerită de bijuterie încă din prima clipă în care a văzut-o și a știut că acel model este cel pe care și-l dorește. 

„În sfârșit am ajuns la bijuterie, ca să ne ridicăm verighetele. Eu când am văzut așa frumusețe de inel, nu m-am putut abține și am spus că trebuie să fie verigheta mea, că strălucește prea tare. Lui Dani îi stă foarte bine cu verighetă”, spunea soția lui Dani Oțil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net