Apariții una și una în ziua în care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele. Ce ținute au ales să poarte vedetele la nunta matinalului de la Antena 1

Ultima actualizare:

La doi ani de la cununia civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu! Ieri, 30 iulie, cei doi au avut parte de o nuntă de vis, iar după slujba superbă de la biserică, a urmat o petrecere impresionantă! Plină de invitați de marcă, cât și un decor ce a debordat de frumusețe și eleganță, petrecerea de pe malul lacului Buftea a fost una pe care cei doi miri nu o vor uita niciodată!

Au trecut deja 2 ani de la cununia civilă dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, iar cei doi au decis că a venit momentul să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu! Așa că ieri, 30 iulie, cei doi au avut parte de o ceremonie superbă, la Mânăstirea Cașin, chiar în Capitală! Iar la un eveniment atât de special pentru întreaga familie nu putea lipsi fiul celor doi, Tiago! Gabriela Prisăcariu a anunțat încă din dimineața nunții că acesta urmează să fie cavaler de onoare!

Desigur, după slujbă, a urmat și petrecerea, care a fost marcată de invitați de marcă și apariții spectaculoase! La un asemenea eveniment nu putea lipsi un decor plin de eleganță, așa că mirii au optat pentru un local de vis de pe malul lacului Buftea, dotat și cu piscină, unde petrecerea a avut loc în aer liber! Iar atunci când vine vorba despre apariții de top, discuția trebuie să înceapă cu nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu!

Apariții una și una la petrecerea de nuntă

Ramona Olaru a avut o rochie superbă / foto: Instagram
Ramona Olaru a avut o rochie superbă / foto: Instagram

Roxana Ionescu a avut o apariție de senzație la nuntă, sosind cu o rochie roșie, lungă, cu o crăpătură de-a lungul piciorului. Ținuta elegantă a fost completată de o pereche de sandale de aceeași culoare precum rochia, iar vedeta a avut până și o husă de telefon cu exact aceeași nuanță de roșu precum rochia și pantofii!

Și Ramona Olaru, colega lui Dani Oțil de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”, a avut o apariție spectaculoasă, confundându-se chiar cu mireasa! Gabriela Prisăcariu a optat, pentru cea de-a doua rochie, la una albă, simplă, cu o crăptăură pe picior. Destul de asemănătoare cu ținuta pe care a avut-o și Ramona Olaru.

Desigur, din lista de inivtați nu puteau lipsi nici Răzvan Simion și Daliana Răducan! Aceasta a avut o apariție extrem de elegantă, optând pentru o rochie neagră, extrem de elegantă. În același timp, Răzvan Simon s-a asortat perfect cu logodnica sa, purtând un costum negru, elegant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
banner mădălina ghenea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net