Gabriela Oțil, gest surprinzător în biserică față de nașa sa, Roxana Ionescu. S-a aplecat și...ceea ce s-a întâmplat te va surprinde

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, pe data de 30 iulie 2023. Cei doi miri au așteptat, cu sufletul la gură și cu multe emoții, momentul cununiei religioase. Dacă Dani a lăcrimat în biserică, Gabriela a sărutat mâna nașei sale, Roxana Ionescu, conform tradiției.

Gabriela Prisăcariu a declarat mereu că își dorește să fie mireasă în fața lui Dumnezeu și că aceasta reprezintă cea mai importantă uniune pentru ea. Slujba a avut loc la Mânăstirea Cașin și atât mireasa, cât și mirele, au avut mari emoții pe timpul ceremoniei.

Dacă DaniOțil  a vărsat câteva lacrimi în biserică, soția lui a respectat tradițiile întocmai. Invitații au rămas fără cuvinte atunci când au văzut că mireasa se apleacă și îi sărută, la sfârșitul ceremoniei, mâna nașei, Roxana Ionescu.

Îi ador și îi respect”, a scris modelul, în dreptul fotografiei.

De altfel, Gabriela a și postat o poză după ceremonie, care surprindea exact momentul în care îi săruta mâna Roxanei, aceasta din urmă fiind și ea impresionată de gest.

De ce a plâns Dani Oțil la cununia religioasă? 

La rândul său, Dani Oțil a fost și el impresionat profund la unul din momentele petrecute în biserică, în timpul slujbei. Atât de tare, încât i-au curs câteva lacrimi. Nașul, Tinu Vidaicu, a fost cel care l-a dat în vileag pe finul său.

„Emoționați au fost, cu siguranță. Părintele era și un fel de «entertainer». L-am felicitat, a fost foarte bun. Avea cuvintele la el și momentul pe care l-a realizat, aducându-l în față pe tatăl lui Dani, a fost «on top of all».

Adică l-a adus și pe tatăl lui, era și Tiago, cel mic, tot momentul ăsta, în care și Gabriela era emoționată, l-a emoționat și pe el”, a spus Tinu Vidaicu, pentru Antena Stars, după slujba de la biserică.

Gabriela Prisăcariu a fost ceea care și-a dorit foarte tare să ajungă în fața altarului alături de partenerul ei, Dani Oțil. Modelul consideră că uniunea în fața divinității este cu mult mai importantă decât un simplu act rezultat în urma cununiei civile.

„Îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine. Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm.

Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”, declara Gabriela Prisăcariu, înainte de cununia religioasă, la același post tv.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au pășit împreună, în fața altarului, duminică, 30 iulie, la doi ani după ce au făcut cununia civilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net