Dani Oțil, picanterii din partidele de amor cu Mihaela Radulescu: „Îi mulțumesc pentru viața mea sexuală”

Dani Oțil (43 de ani) și Mihaela Rădulescu(54 de ani)  s-au iubit vreme de șase ani de zile. În ciuda faptului că relația lor a fost pusă sub semnul întrebării deseori din cauza diferenței lor de vârstă, s-au iubit cu patimă și nu au plecat urechea la părerile unuia și altuia. Totuși, o mare curiozitate era referitoare la partidele lor de amor, despre care prezentatorul de la Antena 1 nu s-a sfiit să povestească. 

Cum se iubeau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / foto: Captură TV
Cum se iubeau Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / foto: Captură TV

Anul 2016 culmina cu despărțirea unuia dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, format la acea vreme din Mihaela Rădulescu și Dani Oțil, însă care și-au refăcut viața alături de alte persoane. 

Dani Oțil: „Noi am avut multe episoade ciudate” 

În urmă cu mai mult timp, după despărțirea de vedetă, colegul lui Răzvan Simion mărturisea că experințele în materie de amor cu Mihaela Rădulescu numărau și episoade „ciudate”, motiv pentru care ajunsese să se simtă „o unealtă”.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșița, noi am avut multe episoade ciudate.

Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, e mărturisea prezentatorul TV în trecut, potrivit informațiilor apărute în presă.

Avantajele pe care i le-a adus relația cu Mihaela Rădulescu 

Dani Oțil și avantajelei relației cu Mihaela Rădulescu / foto: Social media
Dani Oțil și avantajelei relației cu Mihaela Rădulescu / foto: Social media

Știm cu toții că „iubirea nu ține de foame”, mai ales Dani Oțil, care nu s-a sfiit să recunoască faptul că fosta relație cu Mihaela Rădulescu i-a adus destul de multe beneficii: mai multe apariții publice și contracte de imagine. 

„Într-o zi, când am devenit mai celebru și nu neapărat mulțumită mie, ci că eram într-o relație cu o doamnă mai în vârstă și atunci era wow, și care era mai celebră, evident, pentru că am început să apar mai peste tot, m-a chemat un domn foarte important care se ocupa de BMW în România. Am purtat o discuție despre cum ar trebui să fie un motociclist vechi, să promovez niște motoare. Am primit un BMW nou, contract de imagine, pentru 1 an de zile.”, mai spunea Dani Oțil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net