Mihaela Rădulescu, marcată pe viață de un episod șocant! A suferit un avort de care n-a știut nimeni: „A fost răscolitor”

Este una dintre cele mai puternice și mai admirate femei din România, călită de necazurile pe care viața i le-a adus în cale, dar pe care a știut să le depășească mereu cu fruntea sus. Povestea de viață a Mihaelei Rădulescu pare câteodată desprinsă dintr-un film plin de suspans, care te ține cu sufletul la gură. Printre toate problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor, un episod dureros i-a marcat existența: pierderea unui copil, la vârsta de doar 18 ani. 

Mihaela Rădulescu a pierdut un copil / foto: Arhiva Click!
Mihaela Rădulescu a pierdut un copil / foto: Arhiva Click!

În ciuda faptului că fosta vedetă de televiziune este mama lui Ayan, tânărul cu care se mândrește și care e bucățică ruptă din ea, anumite amintiri dureroase din trecut mai traversează gândurile Mihaelei Rădulescu.  A fost nevoită să facă avort la vârsta de doar 18 ani, însă motivul este unul de-a dreptul neașteptat. 

Mihaela Rădulescu a pierdut un copil 

În urmă cu ani de zile, vedeta mărturisea că un episod trist din viața ei a fost atunci când a trebuit să facă avort. Avea doar 18 ani, iar întâmplarea a avut loc la scurt timp după ce a vizionat filmul „4 luni, 3 săptămâni și 3 zile”

„Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, spunea Mihaela Rădulescu la vremea respectivă, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare 

Ce nu face o mamă pentru a-și învăța copilul cum să-și croiască un drum lin și curat în viață? Mihaela Rădulescu, conștientă fiind de pericolele de care se poate lovi și fiul ei odată ajuns tânăr în toată firea, a decis să-i prezinte o realitate cruntă: viața dependenților de droguri. 

Mihaela Rădulescu și Ayan, fiul ei / foto: Social media
Mihaela Rădulescu și Ayan, fiul ei / foto: Social media

Pe când Ayan avea doar 14 ani, mama lui a decis să-l „plimbe” într-un centru de dezintoxicare, în aripa drogaților aflați în sevraj. Nu pentru că el s-ar fi confruntat cu o astfel de problemă, ci pentru a preveni o situație dramatică, prin care mulți tineri își distrug viața. 

Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe Youtube.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net