Imagini unice cu Mihaela Rădulescu și soțul care a murit de cancer. Totul despre ultimele clipe din viața acestuia

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ce Click! a relatat despre trecerea în neființă a primului soț al Mihaelei Rădulescu, acum cea mai apropiată persoană care a avut grijă de el în ultimele clipe s-a destăinuit. Cristina Ioana Dragu, verișoara primară a lui Bogdan, ne-a povestit ultimele clipe din viața acestuia.

Totul despre ultimele clipe din viața primului soț al Mihaelei Rădulescu
Totul despre ultimele clipe din viața primului soț al Mihaelei Rădulescu

Click! Când a debutat problema de sănătate?

A debutat anul trecut în 2022 în ianuarie. Noi am crezut că are Covid pentru că zăcea, nu mai mânca. A fost la clinică privată de nenumărate ori dar nu vedeau problema, au aflat că are cancer cu o lună înainte să moară. Slăbise enorm, zăcea. Stăteam eu și sora mea Dana (56 de ani) și aveam grija de el. Atunci ne-am mutat cu el în apartamentul de 4 camere din Drumul Taberei moștenit de la părinți pentru ca avea în permanență nevoie de supraveghere. Am insistat să mergem și la alt medic pentru că starea se înrăutățise iar ei spuneau în continuare că are pietre la rinichi, îi dădeau medicamente pentru stomac sau de fiere. Într-un final l-a văzut un profesor de la Spitalul Fundeni și acela i-a pus diagnostic de cancer.

Deci aflase și el cumplitul diagnostic. 

Da, I s-a spus lui direct, dar nu s-a schimbat foarte mult pentru că bănuia că are ceva grav. Deja avea niște dureri foarte mari. Mânca și vomita tot.

El a avut o viată extrem de stresantă. A încercat să facă tot felul de afaceri. Mergeau ce mergeau dar apoi picau cu totul. A fost extrem de ajutat de părinții mei care îl iubeau ca pe copilul lor. A avut perioade în care afacerile mergeau parfum apoi se prăbușeau. Cred că asa debutat boala lui. De la stres și supărări. 

Și probabil și problemele acelea din 2014 i-au fost fatale.

La un moment dat a avut o firmă de bijuterii pe care le procura de la diverși importatori. A fost dat în judecată de Swarovski. Avea niște bijuterii cu cristale și ei spuneau că erau false. A fost reținut iar treaba asta la prăbușit psihic. S-a dovedit caă nu avea nicio vină și a fost eliberat. Când s-a întors din pușcărie a trăit șocul vieții Avea un apartament în rate. Cât a fost în detenție, un an și jumătate, el nu a plătit ratele..iar când a ieșit a crezut că se va înțelege cu dezvaltatorul să îi achite ratele în continuare dar nu a găsit înțelegere. Apoi, când a ajuns acasă a constatat ca apartamentul era gol. Fosta lui iubită îl golise în totalitate. L-a dărâmat enorm treaba asta. El era un tip sufletist și foarte emotiv... A început sa stea cu chirie, a început sa lucreze pentru un prieten care avea niște mașini de lux și era angajat ca șofer. În ultima perioadă nu a mai lucrat pentru că nu se simțea deloc bine, efectiv nu mai putea. 

Nu avea nicio fosta soție sau o iubita aproape?

 După Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorit o singură dată cu o fata care era stewardesă,  Diana,  și de care s-a despărțiit după 2 ani. Apoi a mai fost 4 ani de zile cu o fată cu care urma sa se căsătorească. Nu am ințeles de ce s-au despărțit. De- atunci a avut doar relații pasagere dar în ultimul an a fost singur. Doar eu și sora mea ne-am ocupat de el, cum v-am spus.

Noi am fost dărâmați când a primit diagnosticul. Dar pentru mama lui șocul a fost mare. Are 84 de ani, a avut o ruptură de femur iar de atunci nu mai poate să meargă. Nu a ieșit din casa de 16 ani. Se deplasează cu cadrul, își încălzește mâncarea. Poartă pampersi. 

Cum a fost copilăria  voastră? Cum v-ați inteles ca verișori? 

Era un copil foarte năbădăios. Mama lui era mai dură, tatăl mai blând. Mergeam în toate concediile împreună, eram cei mai buni verișori. Era un copil foarte vesel, un tip foarte carismatic și se făcea foarte plăcut. A făcut facultatea de sport. A fost campion la canotaj. 

Poate cu felul acesta a cucerit-o pe Mihaela? 

Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot efs, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988 . Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă. 

O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă după Revoluție,  când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată..nu știu ce să zic. 

A transmis un mesaj de condoleanțe? 

Am încercat sa luam legatura cu ea. Un prieten de-ai lui Bogdan i-a scris dar nu a răspuns. Nu ne așteptăm să vină, dar măcar un mesaj sau o coroană, mai ales că i-a purtat numele și încă i-l poartă. 

Știu ca sunteți supărată. Mi-ați spus că va doare că la pomana nu a venit nimeni. 

El a murit pe 30 ianuarie. M-am dus în ziua aceea să mă ocup de toate actele pentru deces. Sora mea s-a ocupat de haine și tot ce era acasă, apoi la restaurant și pentru pachete. L-am luat din spital pe 31 dimineața. L-am luat din spital, l-am dus la capela iar în prima seara au venit vreo 4 prieteni de ai lui. Apoi, la înmormântare au fost 20 și ceva de persoane, prieteni și o fostă iubită. Pe mama lui am convins-o să vina doar la capelă dar nu și la înmormântare pentru ca ar fi fost prea dureros pentru ea. Iar la pomană nu a venit absolut nimeni. Am plătit 20 de porții la restaurant și nu a venit nimeni. Asta m-a durut enorm . Eram doar eu cu sora și copiii. Adică 5 persoane. Dar asta este. Ma rog mereu pentru el și plâng. Bogdan a fost un om foarte bun!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net