Ce religie are Mihaela Rădulescu. Nimeni n-a știut acest detaliu despre Diva de la Monaco

Unele dintre vedetele din România și-au schimbat religia. Despre Mihaela Rădulescu nu prea mai sunt cunoscute multe secrete, însă, (53 de ani), există un detaliu pe care mulți nu îl cunosc. Vedeta și-a schimbat și ea religia și, spre deosebire de alte celebrități, a mers mai departe și a luat și un alt nume, la al doilea botez din viața ei. Tu știi ce religie are?

Ce religie are Mihaela Rădulescu / Foto: Instagram
Ce religie are Mihaela Rădulescu / Foto: Instagram

Se poate spune că Mihaela Rădulescu (53 de ani) este o femeie realizată din toate punctele de vedere, însă viața a pus-o de multe ori la încercare. În trecut, prezentatoarea TV și-a schimbat religia și a trecut printr-un botez, asta de dragul fiului său, dar și în numele iubirii. 

Ce religie are Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a avut, de-a lungul timpului, trei căsnicii eșuate: Bogdan Rădulescu, Stefan Banică și Elan Schwartzenberg, împreună cu care are și un fiu, Ayan. Ulterior, ea și prezentatorul TV emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil, au format un cuplu timp de 6 ani, trăind o poveste de dragoste intensă și plină de năbădăi, care a luat sfârșit în 2014.

Însă, în numele iubirii, în 2004, în timp ce îl avea ca soț pe Elan Schwartzenberg, dar și de dragul fiului ei, chiar dacă este născut la Tel Aviv, nu putea să aibă statut de evreu, vedeta și-a schimba religia și chiar a trecut printr-un botez. Așa, în urmă cu mai bine de 13 ani, Mihaela Rădulescu a trecut de la religia ortodoxă la iudaism. Astfel, la cel de-al doilea botez din viața ei, vedeta a primit un nou nume: Judith.

Cu toate acestea, numele Judith nu este trecut în actele oficiale, buletin, pașaport sau permis de conducere. La vremea respectivă, prezentatoarea TV declara că nu contează religia pe care o are și este convină că Dumnezeu este același pentru toată lumea.

„Nu contează religia. Am făcut aceasta pentru a-i oferi fiului meu statutul de evreu, pe care nu-l putea căpăta decât prin trecerea mea la religia mozaică. Pentru acest lucru mi-am depus un dosar în urmă cu doi ani, am urmat niște cursuri și abia în acest an am dat examenul, care a fost foarte greu. Am învățat să vorbesc ebraică. Cu scrisul e mai greu…Am decis ca eu să-l învăț limba română pe Ayan, iar Elan, ebraică”, mărturisea Mihaela Rădulescu, în 2004.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net