Puțini știu asta! Câte clase are Mihaela Rădulescu. Ce studii a făcut diva de Monaco

Fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate și de succes femei din televiziune din România, este Mihaela Rădulescu. De-a lungul timpului, „diva de Monaco” a fost gazda unor show-uri de televiziune ce s-au bucurat de audiențe uriașe. Având în vedere realizările sale profesionale, unii s-ar putea gândi că Mihaela Rădulescu a studiat intens, însă adevărul este cu totul altul.

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994
Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în anul 1994

Dacă cineva ar fi interesat să scrie un studiu despre media din România, mai devreme sau mai târziu, unele nume ar începe să domine paginile. Iar printre aceste nume se află și cel al Mihaelei Rădulescu, o prezență constantă pe micile ecrane din țara noastră, încă din 1994! De-a lungul carierei sale, Mihaela Rădulescu a prezentat emisiuni la diverse posturi de televiziune din România. De altfel, Mihaela Rădulescu a fost primul jurnalist din România care a participat la decernarea Premiilor Oscar, o performanță înregistrată în anul 1998.

Având o carieră de succes, mulți dintre noi poate am bănui că Mihaela Rădulescu a urmat studii de specialitate, aflând toate „trucurile” din spatele meseriei sale de la profesioniști. Însă, spre surprinderea tuturor, lucrurile nu stau deloc așa! Ba chiar, nu numai că „diva de Monaco” nu are studii în jurnalism, dar studiile pe care le-a urmat nu aveau nimic în comun cu acest domeniu.

Mihaela Rădulescu nu are facultate

Cu toate că vor fi și români surprinși să afle acest detaliu, „diva de Monaco” nu a absolvit nicio facultate, iar talentul ei pentru televiziune este natural. De-a lungul vieții, aceasta a fost înscrisă la trei facultăți, fără ca vreuna să aibă legătură cu jurnalismul. A dorit să se specializeze în psihologie, educație fizică și sport, precum și regie, însă, în cele din urmă, a ales o carieră în jurnalism.

Privind în urmă, ne putem gândi că, Mihaela Rădulescu, nu ar avea niciun motiv de părere de rău că nu a reușit să termine aceste facultăți, având în vedere succesul de care s-a bucurat de-a lungul carierei sale în televiziune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net