Mihaela Rădulescu a împlinit 54 de ani. Cum arăta „diva de Monaco”, în urmă cu mai bine de trei decenii, în ziua logodnei cu Bogdan Rădulescu

Ziua de astăzi, 3 august 2023, este una semnificativă pentru Mihaela Rădulescu. Fosta vedetă de televiziune mai adaugă un trandafir în buchetul vieții sale, cu ocazia celebrării vârstei de 54 de ani.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute nume din România. Deși s-a retras din televiziune, ea rămâne în continuare una dintre cele mai iubite și de succes femei din showbiz-ul românesc. Pentru ea este important să trăiască viața așa cum simte, alături de persoanele pe care le iubește, motiv pentru care a decis, în urmă cu mai mulți ani, să părăsească România, pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de parașutistul Felix Baumgartner.

Viața Mihaelei Rădulescu, desprinsă parcă din filme

Mihaela Rădulescu s-a născut pe data de 3 august 1969, în Piatra Neamț. Vedeta și-a, construit cu răbdare și perseverență, o carieră în lumina reflectoarelor, care a propulsat-o pe culmi înalte, ajungând să realizeze și să modereze emisiuni celebre la diferite posturi de televiziune: Antena 1, B1 TV, Pro TV etc.

În ciuda succesului răsunător pe plan profesional, la capitolul iubire, vedeta a trecut prin mai multe experiențe. A fost căsătorită de trei ori și s-a iubit cu bărbați celebri, însă liniștea și-a găsit-o în brațele lui Felix Baumgartner.

Prima căsătorie a Mihaelei Rădulescu

În anul 1989, una dintre cele mai râvnite femei din România se căsătorea cu Bogdan Rădulescu, care s-a stins din viață la începutul acestui an, din cauza unei boli crunte. 

Primul mariaj al Mihaelei Rădulescu s-ar fi destrămat din cauza ei. Fostul soț nu ar fi agreat anturajul pe care îl avea, astfel că, după ceva timp, regretatul Bogdan Rădulescu, mărturisea că vedeta i-ar fi fost infidelă.

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a declarat Bogdan Rădulescu, la vremea respectivă, potrivit informațiilor apărute în presă.

Căsnicia vedetei cu Ștefan Bănică Jr. 

A doua căsnicie a Mihaelei Rădulescu a fost cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi și-au unit destinele în anul 1997, însă iubirea lor nu a durat prea mult. Motivul pentru care cei doi au ajuns în pragul divorțului ar fi fost, de data aceasta, infidelitatea artistului. La acea vreme, presa relata despre violența lui. 

Mihaela Rădulescu a devenit mamă în timpul celei de-a treia căsnicii

Cea de-a treia căsătorie a Mihaelei Rădulescu a fost cu nimeni-altul decât Elan Schwartzenberg, un cunoscut potent om de afaceri israelian. În urma iubirii pe care și-au purtat-o, a venit pe lume Ayan, băiatul pe care cei doi îl au împreună.

Cât despre motivul divorțului, presa scria faptul că noua relație cu Dani Oțil ar fi condus la despărțire. Mihaela Rădulescu a negat orice zvon, precizând că prezentatorul de la Antena 1 a apărut în viața ei la mult timp după despărțirea de Elan Schwartzenberg.

„Nu Dani este motivul divorţului. Dani a apăut în viaţa mea mult timp după ce eu şi soţul meu (Elan Schwartzeberg) ne-am despărţit. Lumea înţelege, sper, despre mine, că-mi asum tot ce fac. Mie îmi era foarte uşor să nu intru în blocul lui Dani dacă nu voiam să vin, ca să evit să mă vedeţi voi, ziariaştii. Deci, aveam o mie de alte variante. Neavând nimic de ascuns, am decis să fac lucrul acesta aşa, deschis“, povestea ea, la acea vreme, potrivit presei. 

Mihaela Rădulescu: „Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru”

A suferit din iubire, însă nu a renunțat să creadă în ea. Mihaela Rădulescu i-a dat o șansă parașutistului Felix Baumgartner, cu care este împreună și în prezent. Diva de la Monaco își trăiește viața cât mai ferită de ochii lumii, mărturisind acum ceva timp faptul că relația lor este „perfectă”

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix…el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, povestea Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net