A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu, răpus de o cumplită boală. „Diva de Monaco” nu a venit la înmormântare

#Exclusiv Click!

Bărbatul care a fost prima dragoste a Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață la începutul acestui an, din cauza unor probleme grave de sănătate. Bogdan Rădulescu (56 de ani) a luptat un an cu cancerul pancreatic, și-a dat ultimii bani pe medicamente și terapii, însă medicii nu au putut să îi salveze viața. Pe ultimul drum a fost condus doar de câțiva prieteni care au avut grijă de el.

A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu / Colaj: Click!
A murit primul soț al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu / Colaj: Click!

Cei doi s-au căsătorit în 1989

Poartă numele primului soț cu care a fost căsătorită timp de doi ani. În 1989, la vârsta de 20 de ani, Mihaela Țiganu ajungea la altar cu cel care a fost prima sa dragoste Bogdan Rădulescu - absolvent de IEFS și un practicant al canotajului.

Din păcate mariajul nu a durat prea mult. Doi ani. Pentru că Mihaela ar fi întâlnit o altă persoană, însă celebra vedetă nu a renunțat niciodată la numele de familie preluat de la primul soț nici după următoarele mariaje, cel cu Ștefan Bănică și cu Elan Schwartzenberg. Mihaela ar fi rămas în relații bune cu Bogdan, însă în ultimii ani acestea s-au răcit și cei doi nu și-au mai vorbit deloc.

Și-a dat ultimii bani pe medicamente și înmormântare

Din păcate, anul trecut, Bogdan Rădulescu a aflat de la medici că are o boală gravă. A fost diagnosticat cu cancer pancreatic, iar ultimele resurse financiare au fost cheltuite pe tratamente. Avea probleme delicate cu banii și prea puține persoane i s-au alăturat în ultimele clipe de viață. „A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând", ne-au spus prietenii lui Bogdan.

Au încercat să o înștiințeze și pe Mihaela scriind un mesaj pe pagina ei de Instagram, însă cel mai probabil mesajul lor nu a fost văzut.

Pe data de 30 ianuarie, în urmă cu 6 luni, fostul om de afaceri a pierdut lupta cu nemiloasa maladie. Tot cei câțiva prieteni care i-au fost alături la spital s-au ocupat și de înmormântarea la care au participat maxim 15 persoane. „Mama lui Bogdan are și dumneaei probleme de sănătate și nu a putut fi prezentă la înmormântare. Ne-am ocupat noi. Am încercat să fim alături de el, din păcate, și pe ultimul drum. Așa e viața”, ne-au mai spus aceștia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net