Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu amantul. Cine este, de fapt, bărbatul cu care „diva de la Monaco” și-a înșelat soțul

Una dintre cele mai cunoscute femei din România, Mihaela Rădulescu, a intrat în atenția publicului și mai mult în urma căsătoriei cu primul soț, Bogdan Rădulescu. Mariajul lor a durat doar doi ani de zile, și s-ar fi sfârșit din cauza infidelității vedetei de televiziune. La acea vreme, regretatul soț al Mihaelei Rădulescu făcea mărturisiri care să susțină cele amintite mai sus.

Mihaela Rădulescu, acuzată de infidelitate de fostul soț / foto: Colaj Click!
Mihaela Rădulescu, acuzată de infidelitate de fostul soț / foto: Colaj Click!

Bogdan Rădulescu a fost primul soț al Mihaelei Rădulescu. La acea vreme, bărbatul nu era de acord cu anturajul pe care ea îl avea și, în ciuda faptului că el își exprima nemulțumirea față de faptul că venea târziu acasă și începuse să lipsească nopțile, Mihaela Rădulescu nu băga în seamă doleanțele soțului ei.

Bogdan Rădulescu: „Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei”

Ani în urmă, acesta mărturisea că în anturajul fostei soții intervenise Brândușa Novac, cea cu care se împrietenise în facultate. Cu această ocazie, fosta vedetă de televiziune a intrat în trupa ei de dans sportiv, iar de aici până la apariția problemelor în cuplu nu a mai fost decât un pas. 

„Se împrietenise la facultate cu Brândușa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenților. De atunci au început adevăratele probleme. Venea tarziu acasă, apoi a început să lipsească nopțile. Mai treceam și eu pe la repetiții, să înțeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…”, declara Bogdan Rădulescu la acea vreme, potrivit libertatea.ro.

Mihaela Rădulescu, prinsă în pat cu un dansator 

Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei / foto: Colaj Click!
Bogdan Rădulescu, primul soț al Mihaelei / foto: Colaj Click!

Picătura care a umplut paharul nu a fost anturajul dubios din care făcea parte, ci faptul că l-a înșelat pe Bogdan Rădulescu cu nimeni-altul decât Laurențiu, dansator și coleg de trupă. 

„Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neașteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurențiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus Bogdan Radulescu la momentul interviului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net