Fiul lui Dani Oțil a împlinit doi ani! Gabriela Prisăcariu a dezvăluit prima poză după nașterea micuțului Tiago: „Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea”

Ultima actualizare:

Dani Oțil și partenera lui de viață, Gabriela Prisăcariu, au avut în acest weekend motiv de sărbătoare, având în vedere că fiul lor, micuțul Luca Tiago, a împlinit 2 anișori! Fericiții părinți au postat cele mai emoționante fotografii alături de micuțul lor pe care îl consideră minunea lor.

Tiago a împlinit doi ani - Foto: colaj/Instagram
Tiago a împlinit doi ani - Foto: colaj/Instagram

Tiago a împlinit 2 ani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec din plin astăzi, 10 septembrie, sărbătorindu-l pe fiul or Tiago, care astăzi împlinește 2 ani. Familia a decis să sărbătorească la iarbă verde, acolo unde cel mic s-a distrat într-un castel gonflabil. Mândrii părinți au decis să posteze și câteva imagini emoționante alături de băiețelul lor, care au primit imediat o mulțime de aprecieri din partea urmăritorilor.

La mulți ani, minunea noastră!” a spus Gabriela Prisăcariu.

Cea mai specială poză, de departe, este cea publicată de Gabriela pe Instastory, în care apare chiar pe patul de spital, alături de Tiago imediat după ce l-a născut.

10.09.2021. Ora 22:24 și prima noastră poză împreună. Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea. La mulți ani”, a transmis fotomodelul.

image

Nici Dani Oțil nu a ratat ocazia de a arăta imagini unice cu cel mic, de când era doar un bebeluș simpatic. 

2 ani deja…?? Vai de capul meu??? Viața cu două fecioare în casă trebuie să fie minunată ????”, a scris prezentatorul pe Instagram, care este zodia Fecioară, la fel ca fiul lui.

Gabriela ar mai vrea un copil

Dani Oțil și Gabriela își iubesc enorm băiețeleul și se dedică foarte mult creșterii lui în ciuda proiectelor și vieții agitate pe care o au. Tiago este cel care le aduce zâmbetul pe buze și pentru care sunt dispuși să facă tot ce este mai bun pe lume. În urmă cu ceva timp însă, Dani Oțil mărturisea în direct că nu este pregătit să mai facă încă un copil și că Tiago îi este suficient. 

„Lasă, lasă, că unul îmi ajunge. E suficient. Nu vrea să-mi imaginez ce pot face doi în casă", a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe de altă parte, însă Gabriela spunea în urmă cu doar două luni că ar lua în calcul să mai facă încă un copilaș. Așadar, este rost de încă un pui de om în familia Oțil?

Deci nu știu în cât suntem astăzi... 7 iunie, dar vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce e drept a adormit mai târziu, pe la 22 și un pic, dar el de obicei se trezește cam de două ori să mănânce și de multe alte ori ca să mă verifice.

A dormit toată noaptea și a dormit până pe la 9. Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la 1 și jumătate el s-a foit puțin și eu eram deja cu lăpticul în camera lui și el dormea, nu mi-a venit să cred. Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata, mai fac unul!”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
Natalie Portman  Shuttersock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net