Mihai Bobonete are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu actorul: „Sunt gras. Îmi plac păpica și beuturica”

Actorul din „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete (43 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi din țară, i-a îngrijorat pe fani. Interpretul lui Bobiță se luptă cu probleme de sănătate destul de serioase. Recent, a ajuns la kinetoterapie. Ce a pățit vedeta de la Pro TV?

Mihai Bobonete a dezvăluit că are probleme grave de sănătate / Foto: Arhiva Click!
Mihai Bobonete a dezvăluit că are probleme grave de sănătate / Foto: Arhiva Click!

Îndrăgitul actor, cel mai cunoscut pentru rolul lui Bobiță din „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete, a recunoscut că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. În plan profesional, Mihai Bobonete este întotdeauna foarte ocupat, pe lângă că apare pe sticlă, are spectacole, sau că are un rol în serialul de comedie de la Pro TV încă de când s-a lansat, actorul este și activ în mediul online, acolo unde împărtășește cu fanii atât situațiile bune, cât și pe cele rele.

De altfel, vedeta nu a ascuns niciodată că este un gurmand, că-i place să mănânce și să bea, iar asta, din păcate, l-a costat pe actor, ajungând să aibă probleme de sănătate. Acesta a cerut ajutorul specialiștilor și lucrează pentru a se însănătăși, după cum și-a anunțat fanii.

Mihai Bobonete: „Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața!”

„M-am blocat de spate ca ultimul salahor din brutărie! Pentru că gras și pentru că îmi plac păpica și beuturica, lucrez și la acest organism ca să le ducă pe toate și să nu facă Poc și Trosc. Kineto și Fizio grupa mare! Cât fizio fac eu dimineața, alții n-are toată viața! Haida, spor la cafeluță, suflete blajine! Încă o serie de 15 pe mrții mei…”, a mărturisit, pe Facebook, Mihai Bobonete.

Așadar, deoarece a recunoscut că are aceste probleme din cauza kilogramelor în plus, cauzate de faptul că îi place să mănânce și să bea, Mihai Bobonete, în vârstă de 43 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie de la noi din țară, lucrează pentru a avea un stil de viață mai sănătos și chiar s-a fotografiat în timp ce era la fizioterapie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net