Bobonete l-a țepuit pe Gabriel Cotabiță. Cum l-a păcălit comediantul

Ultima actualizare:

În tinerețe, Mihai Bobonete era pus pe șotii, când încă nu era cunoscut și vindea pește la marginea drumului. Acesta l-a păcălit pe Gabriel Cotabiță, iar după ani de zile în care s-au revăzut, căntărețul a adus vorba despre acea pățanie. Comediantul a povestitul totul, recent, într-un podcast.

Ce a făcut Mihai Bobonete, în tinerețe Foto: Facebook
Ce a făcut Mihai Bobonete, în tinerețe Foto: Facebook

Cum i-a dat țeapă lui Gabriel Cotabiță

Mihai Bobonete are o pasiune pentru pescuit, pe care a dezvoltat-o de pe vremea când era adolescent. Atunci, mergea să pescuiască, apoi vindea captura la marginea drumului. Iar unul dintre clienții lui a fost chiar Gabriel Cotabiță.

Sigur că, Bobonete nu era cunoscut la acea vreme, iar artistul a vrut să ajute un tânăr comerciant. După ani buni, actorul a povestit cum i-a dat țeapă cântărețului, iar acesta nici nu s-a prins.

Cum l-a păcălit 

Gabriel Cotabiță voia să cumpere un pește de 20 de kilograme, însă Bobonete i-a arătat unul de 7-8 kilograme. Cu toate astea, actorul a făcut în așa fel încât să-l înșele pe cântăreț și să nu-i dea nimic. I-a și reușit.

Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt!

Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e! Şi i-a spus, îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate!

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!”, a povestit Mihai Bobonete, în podcastul „Ac de siguranță”.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. «Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta!» «N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit…» «Mă, Dane, e periculos copilul…» N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui!» «Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă!» Ceea ce s-a şi întâmplat. Şi m-a chemat Dan după, «hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă…» Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!”, a mai povestit Mihai Bobonete,   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net